yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4539
EURO
34,6580
ALTIN
2.391,39
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

MİLLİ VOLEYBOLCUDAN ÇİFTLİKKÖY ANTRENMANINA SÜRPRİZ ZİYARET

MİLLİ VOLEYBOLCUDAN ÇİFTLİKKÖY ANTRENMANINA SÜRPRİZ ZİYARET
20.09.2023 14:40
0
A+
A-
  • Filedeki temsilcilerimizden Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın antrenmanına sürpriz ziyaret gerçekleşti.

Kulüpler bazında Türkiye ve Avrupa şampiyonluğu, milli takımda da yine Avrupa şampiyonluğu sevinci yaşayan 29 yaşındaki pasör çaprazı Metin Toy, Çiftlikköy Belediyespor antrenmanına ziyarette bulundu.

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 9. Grup’ta ilimizi temsil edecek Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Başantrenör Kurtuluş Kantar Turhan yönetiminde 90. Yıl Spor Salonu’nda lig çalışmalarına devam eden kırmızı-siyahlıların önceki günkü antrenmanına sürpriz ziyaret gerçekleşti. Milli voleybolcu Metin Toy, Çiftlikköy antrenmanına ziyarette bulunarak çalışmaları izledi.

Kulüpler ve milli takımlarda Avrupa şampiyonluğu yaşadı..

29 yaşındaki pasör çaprazı Metin Toy, kulüpler ve milli takımlar bazında büyük başarılara imza attı. Fenerbahçe, İBB Spor Kulübü, Halkbank Ankara, Bursa Büyükşehir Belediyesi gibi takımlarda oynayan Metin Toy, 2023-2024 sezonu için Fransa takımlarından Alterna Stade Poitevin takımına transfer oldu. Kulüpler bazında Fenerbahçe ile 3 kez Voleybol Erkekler Şampiyonluk Kupası, Efeler Ligi’nde de ikincilik ve üçüncülük elde eden 29 yaşındaki pasör çaprazı, Kupa Voley’de şampiyonluk, CEV Challenge Kupası’nda da yine şampiyonluk sevinci yaşadı. Milli takımda da 2018’de üçüncülük ve 2019’da da Avrupa şampiyonu olan Metin, yeni sezondan itibaren Fransa’da ülkemizi temsil edecek.

‘Çiftlikköy’e başarılar dilerim’..

Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele verecek Çiftlikköy Belediyespor’un oyuncusu Melis Ece Yurtsever’in de aynı zamanda eniştesi olan Metin Toy, “Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde yer alacak Çiftlikköy’e başarılar dilerim. Yalova, voleybol branşında son yıllarda ön plana çıkan bir il. İnşallah bu durum artarak devam eder ve bu kent voleybol şehri haline gelir” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.