yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Milli takım teknik kadrosundan Acar’a ziyaret

Milli takım teknik kadrosundan Acar’a ziyaret
03.02.2022 15:58
0
A+
A-

 

 

 

Onur ERDİK

 

Avrupa Serbest Güreş Şampiyonası’nın hazırlıklarını Termal Sırrı Acar Kamp Merkezi’nde sürdüren U-23 Serbest Güreş Milli Takımı kısa bir süre içerisinde çalışmaları tamamlayarak ilçeden ayrılacaklar. Öncesinde Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’ı ziyaret eden U-23 Serbest Milli Takımı Teknik Direktörü Metin Topaktaş ve Milli takım Antrenörleri Nuri Zengin, Sezer Akgül, Sefa Polat ve Cafer Aktaş, Acar’a kamp süreci ve hedefler hakkında bilgiler aktardı.

 

‘Hedefimiz takım halinde şampiyonluk’..

Kamp sürecinde kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini ifade eden U-23 Serbest Milli Takımı Teknik Direktörü Metin Topaktaş, “Termal çok güzel bir yer. Bu denli güzel bir ortamda kamp yapmaktan ve Termal Belediye Başkanımız H. Sinan Acar’ın da bize gösterdiği ilgiden mutluyuz. Avrupa Şampiyonasında hedefimiz takım halinde şampiyonluk elde etmek ve 3 tanede altın madalya çıkarmak. Avrupa Şampiyonasında elde edilecek olan başarıda Termal’in ve kamp sürecinde bize ilgisini ve alakasını eksik etmeyen belediye başkanımızın da çok payı olacak. Ne biz ne de güreşçilerimiz Termal’i unutmayacaklar. Yeni bir hazırlık kampında yeniden buraya gelmek için daha şimdiden sabırsızlanmaya başladık” dedi. U-23 Serbest Güreş Milli Takımı’nı Termal’de ağırlamaktan büyük bir gurur, onur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Termal Belediye Başkan H. Sinan Acar ise, “Tüm Türk milletinin olduğu gibi bizlerin de kalbiz Avrupa Şampiyonasında sizlerle olacak. Mindere çıkarken tüm Türk halkının arkanızda olduğunu bilin. Biz de Milli Takımı ilçemizde ağırlamaktan ve bundan sonra da ağırlayacak olmaktan son derece mutluyuz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.