yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4398
EURO
34,7333
ALTIN
2.440,94
BIST
9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Milli takım için ter döktüler

Milli takım için ter döktüler
31.03.2022 16:22
0
A+
A-

 

 

 

Onur ERDİK

Geçtiğimiz günlerde Yalova’da TÜFAD tarafından bir etkinlik organize edildi. Marmara bölge karması ve milli takım seçmeleri, ilimizdeki futbol takımlarının altyapılarında top koşturan geleceğin yıldız adaylarının katılımıyla yapıldı. Amatör Saha 1’de gerçekleştirilen seçmeleri TFF Marmara Bölge Sorumlusu Sinan Bür de takip etti. Ayrıca seçmelerde TÜFAD Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman ile yönetim kurulu, Yalova Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Sultan Eyüboğlu, antrenörler Bülent Söyler, Ferhat Kızılgeçit, Halil Görtay ve İbrahim İnce de yer aldı.

Yıldız adayları, göze girmeye çalıştı..

TÜFAD’ın organize ettiği bölge karması ve milli takım seçmelerine katılan geleceğin yıldız adayları, antrenörlerin gözüne girmeye çalıştı. TFF Marmara Bölge Sorumlusu Sinan Bür, Yalova’nın üç büyük şehirde yer alması nedeniyle spor camiasında da önemli bir yere sahip olduğunu ve ileriki yıllarda milli takımlara önemli isimler vereceğini dile getirdi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.