yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Milli raketlerin Yalova kampı sona erdi

Milli raketlerin Yalova kampı sona erdi
28.02.2022 17:15
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Umman’ın Maskat kentinde gerçekleşecek ‘WTT Contender Muscat 2022’ organizasyonu öncesi, 21-25 Şubat tarihlerinde Yalova’da gerçekleşen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) Kadın-Erkek A Milli Takım kampı sona erdi. Büyük Kadın-Erkek Milli takımlar antrenörü Bayram Ali Yıldız koordinatörlüğünde gerçekleşen kampta teknik antrenmanların yanı sıra Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri işbirliğiyle, denge, reaksiyon, koordinasyon ve çeviklik çalışmaları yapıldı.

 

Katkı sağlayanlara teşekkür edildi..

Kampın faydalı geçtiğini belirten Milli Takımlar Antrenörü Bayram Ali Yıldız, “Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri, Antrenörlük Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burçak Keskin, araştırma görevlisi Selman Kaya ve araştırma görevlisi Sema Arslan eşliğinde gerçekleşen denge, reaksiyon, koordinasyon ve çeviklik çalışmaları için üniversitemize ve değerli hocalarımıza teşekkür ederiz. Milli takım kafilemiz konaklamalarını Lova Hotel’de gerçekleştirdi. Tesis Genel Müdürü Hidayet Çok ve ekibine yakın ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Ekibimize masöz olarak, Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü personeli Nazmiye Bıyıkoğlu, Fizyoterapist olarak, Fizyo Health Terapi 77 Sağlıklı Yaşam Merkezi, Fizyoterapist Murat İçli destek verdiler. Kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Umman’daki organizasyon öncesi ekibimizin PCR testlerini Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Recep Hacı bizzat yaptı. Başhekimimize özel ilgileri için ayrıca teşekkürlerimizi sunarız. Milli takım kafilemizin kamp süresince şehir içi ulaşımlarını Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüz ve kafilemizin Havaalanı transferlerini Yalova Belediyesi organize etti.

Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon ve Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş’a, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve Başkan Yardımcısı Fatih Şahin’e, Yalova Belediyesi Gençlik Spor Kulubü’ne, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Dr. Oktay Çimen ve Yönetim Kurulu’na, Federasyon Genel Sekreteri Seyfettin Şahan ve ekibine ve bizzat Masa Tenisi salonuna gelerek ikram ve ziyarette bulunan tüm değerli dostlarımıza, yöneticilerimize tekrar Milli Takım kafilemize ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.