yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

MHP; MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI..

MHP; MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI..
13.04.2023 18:38
0
A+
A-

 

MHP 1. sıra Yalova milletvekili adayı Namık Öz:

‘YALOVA’MIZA HİZMET ETMEK ADINA BİR DAKİKA BİLE DURMAYACAĞIZ!’

  • MHP’nin 28. dönem Yalova milletvekili adayları, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda tanıtıldı.

..”Sağlıksız ve güvenliksiz yapı stokları için güçlendirmeyi veya yeniden yapı içeren bir kentsel dönüşüm uygulamasını mutlaka kentimiz için hayata geçirmeliyiz.”

..”Tersaneler bölgemizde yaklaşık 30 bin kişi istihdam ediyor. Yine Çiftlikköy ilçemizde kurulan Avrasya ve Makine İhtisas OSB’lerinin de fabrika temel atma törenleri hızla devam ediyor. Bu fabrikalar bittiğinde, Yalova ve ülke ekonomisine çok ciddi katkılar sağlayacak.”

 

  • Haber \ Büşra GÜNDÜZ

MHP İl Başkanlığı, 28. Dönem Yalova milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

‘Bu adaylar Yalova’nın adayları olacaktır’

Programda bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan, şunları söyledi: “Yalova’nın sorunlarını bilen, Atatürk’ün kentini zirveye çıkaracak olan, her kesimi kucaklayan, sabah işçilerle sohbet eden, öğleden sonra Roman mahallesinde ve cenazede, akşamları köylerde partili-partisiz bütün Yalova halkını bağrına basan MHP’nin; bir Namık Öz, bir Cemil Tanrıkulu, bir de Erkan Akçal olarak, şaibesiz-pırlanta gibi adaylarına sahibiz. Bizim için bu adaylar Yalova’nın adayları olacaktır. Parti gözetmeden herkesin yardımına koşan şefkatli elleri vatandaşın omzunda olacaktır. Yalova ve ülkemiz için yapılması gereken her şeyi tarafsız bir şekilde yapacaklarından kimsenin şüphesi olmasın. Yalovalı hemşerilerimin oy kullanırken vicdanının sesini dinleyerek, kendisine hizmet edebilecek, telefonu 24 saat açık olan, Yalova’nın sorunlarını mecliste dile getirip çözüm üreten, gençlere sahip çıkan, 40 yıldır Yalova’da şaibesiz bir şekilde aynı çizgide ülkücü zihniyetle siyaset yapan Sayın Namık Öz ve arkadaşlarına sahip çıkacaklarına canı gönülden inanıyorum. Ve diyorum ki; Türkiye kazanacak, Yalova Namık Öz ile şahlanacak.” Başkan Güldoğan’ın konuşmasının ardından 1.sıra milletvekili adayı Namık Öz, 2. sıra milletvekili adayı Cemil Tanrıkulu ve 3.sıra milletvekili adayı Erkan Akçal sahneye davet edildi.

‘Deprem gerçeğini göz ardı etmeyeceğiz’

Kürsüde partililere seslenen Namık Öz, “Yalova’mıza hizmet etmek adına bir dakika bile durmayacağız. Her ferdimizle kucaklaşacağız; her kapıyı çalıp her haneye gireceğiz” dedi. Öz, şöyle konuştu: “Ülkemizin ve Yalova’nın öncelikli sorunlarından olan deprem gerçeğini göz ardı etmeyeceğiz. Bu bağlamda çok katılımlı bir vizyon etrafında, toplumsal uzlaşı çerçevesinde, en önemli yolun kentsel dönüşüm projeleri olduğunu biliyoruz. Sağlıksız ve güvenliksiz yapı stokları için güçlendirmeyi veya yeniden yapı içeren bir kentsel dönüşüm uygulamasını mutlaka kentimiz için hayata geçirmeliyiz. Partimizin Ar-Ge biriminin yaptığı titiz ve bilimsel çalışmalar ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır. İşsizlik konusunda, Yalova’mız şanslı bir konumdadır. Altınova ilçemizde bulunan tersaneler bölgesi, önemli ekonomik katkılar sağlamaktadır. Tersaneler bölgemizde yaklaşık 30 bin kişi istihdam etmektedir. Yine Çiftlikköy ilçemizde kurulan Avrasya ve Makine İhtisas OSB’lerinin de fabrika temel atma törenleri hızla devam etmektedir. Bu fabrikalar bittiğinde, Yalova ve ülke ekonomisine çok ciddi katkılar sağlayacaktır. Ayrıca Çiçekçilik OSB’nin kamulaştırma çalışmaları bitirilerek ekonomik alana katılması sağlanacaktır.”

‘Teşekkür etti’

Yalova’nın tarımsal üretimde başarılı bir il olduğunu söyleyen Yalova 1. sıra milletvekili adayı Namık Öz, “Yalova, yüz ölçümü en küçük illerimizden olmasına rağmen, tarımda adeta ülkenin bir laboratuvarı gibidir. Kivinin yüzde 60’ı ilimizde üretilmektedir. Bunun yanında aronya, Trabzon hurması, Yalova kıvırcığı gibi ürünlere coğrafi işaret alınmıştır. Tarımsal kalkınmada önemli katkılar sağlayan Sayın Valimiz Muammer Erol’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Ümit Yılmaz’a, Tarım ve Orman İl Müdürümüz Suat Parıldar ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

‘Çağrımız var’

Yalovalılara çağrıda bulunan Öz, “Bizler Yalova’yı iyi tanıyoruz ve çok seviyoruz. Sorunları biliyoruz. Bu sorunları sizlerle beraber çözmeye söz veriyoruz. Yalova’mız ve ülkemizin istikbali için sizlere çağrımız var. Çağrımız; Türkiye’nin onurlu, gururlu ve huzurlu geleceği için ortak paydada buluşanlaradır. Çağrımız; üreten ve emeğinin karşılığını hakça almak isteyenleredir” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.