yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2241
EURO
34,7104
ALTIN
2.450,31
BIST
10.283,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Açık
20°C

MHP MERKEZ İLÇE KONGRESİNİ YAPTI

MHP MERKEZ İLÇE KONGRESİNİ YAPTI
03.09.2023 16:02
0
A+
A-

AYDIN ALTUN İLE YOLA DEVAM

  • Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanlığı 10. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede, mevcut başkan Aydın Altun ile yola devam kararı alındı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi, Genel Merkez MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu’nun katılımıyla, Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan kurulunun oluşturulması ile kongre başladı. Kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Genel Merkez MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de selamını partidaşlarına iletti.

Selamlama konuşması yaptı

Faaliyet ve mali raporların okunmasını ardından tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Aydın Altun, bir dönem daha başkanlık görevini devraldı. Bir konuşma yapan Başkan Altun, “Bizim siyasetten muradımız; milletimize hizmet ve Allah’ın rızasını kazanmaktır. İşte mücadelemizin en temel hedefi budur. Mukaddes sancağımızı kirletmeden, yere düşürmeden dalgalandırmaktır. Bizim dava arkadaşlarımız bu ferasete sahiptir” dedi.

‘3 olan belediye sayımızı 14 belediyeye çıkaracağız’

Programda bir selamlama konuşması yapan önceki dönem il başkanı, 28. dönem milletvekili adayı Namık Öz, MHP’nin Yalova’da mührünü vurduğunu ifade ederek, “3 olan belediye sayımızı 14 belediyeye çıkaracağız. Yalova’da her kesim ile kucaklaşacağız. Önceki seçimlerde 5’inci olan partimizi, bu seçimlerde 3’üncü parti konumuna getirdik. Bunun için yılmadan çalışacağız” şeklinde konuştu.

‘Bu yürüyüş devam edecek’

MHP İl Başkanı İhsan Güldoğan ise, “Şölen ortamında geçecek bu kongreler, Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi; ‘Bu kongrenin kaybedeni değil, kazananı olacaktır.’ Türk Milliyetçileri kazanacaktır, Ülkücüler kazanacaktır. Çünkü Ülkücüler; besmele ile başlayan hayatını, kelime-i şahadet ile sonlandıran kişilerdir. Türkiye Yüzyılı hedeflerinin omuzlayacak olan kongrelerin seçimi, kızıl elma yürüyüşümüz hayırlısı ile başlamış olacaktır. Sağduyulu irade ile bu yürüyüş devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Yeni liste belli oldu

Konuşmaların ardından Aydın Altun başkanlığındaki yönetim listesinde şu isimlerin yer aldığı açıklandı: Asil üyeler; Mehmet Bozkurt, Ümit Demir, Şentürk Şahin, Seyithan Çakmak, İlknur Aydın, Gökhan Sergin, Selahattin Savcı, Onur Özer, Ali Fuat Üstün, Adem Serçemeli, Serkan Karaali, Adem Güneri, Efe Şahin, Selahattin Özelçi, Semih Çetin, Kurtuluş Arslanhan, Semih Salih Eryaman, Akın Demir. Yedek üyeler; Emir İnatlı, Berkay Kovan, Sinan Tosun, Mehmet Can, Serpil Demirhan, Ali Cansız, Berrin Güzet, Fatih İkinci, Kadir Küçük, Tanju Demirbaş, Hafise Hacısalihoğlu, Sefa Dikyar, Rıdvan Tohumeken, Alpay Yalçın, Hikmet Han, Murat Başkaya, Memduh Deviren, Aysun Sönmez.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.