yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

MEMUR VE KADROLU İŞÇİLERİN PROMOSYONLARI 25 BİN TL OLDU

MEMUR VE KADROLU İŞÇİLERİN PROMOSYONLARI 25 BİN TL OLDU
19.10.2023 12:03
0
A+
A-
  • Yalova Belediyesi’nin memur ve kadrolu işçilerini ilgilendiren ‘Maaş Ödeme Protokolü’, en yüksek teklifi veren banka olan Türkiye Vakıflar Bankası T. A. O. ile imzalandı. Anlaşmaya göre 3 yıl sürecek protokol karşılığı kişi başı 25 bin TL ödenecek.

 

Haber \ Esin KAYA

Yalova Belediyesi ile Türkiye Vakıflar Bankası arasında belediye personelinin (memur, kadrolu işçi) maaş ve diğer her türlü ödemelerinin banka aracılığıyla yapılmasına ilişkin, 3 yıllık ‘Maaş Ödeme Protokolü’ yapıldı. Protokol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve Vakıfbank Yalova Şubesi Müdürü Abdullah Akgül tarafından imzalandı. Protokole göre bu yılın Kasım ayı içinde Yalova Belediyesi’nde çalışan toplam 433 personele kişi başı 25 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Maaş promosyonu ödemesinin tek seferde yapılacağını belirten Başkan Tutuk, “Memur ve kadrolu işçilerimizin ekonomik refahı için promosyon ödemeleriyle ilgili güzel bir netice aldık. Türkiye Vakıflar Bankası T. A. O. ile tek seferde 25 bin TL maaş promosyonu konusunda anlaşma sağladık. Hayırlı olsun” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.