yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

MEHTAP EŞARP MAĞAZASI YENİLİKLERİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR!

MEHTAP EŞARP MAĞAZASI YENİLİKLERİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR!
13.08.2023 15:57
0
A+
A-

Moda dünyasının öncü markalarından Mehtap Eşarp Mağazası, müşterilerini yeni koleksiyonları ve ürünleriyle büyülüyor. Sonbahar ve kış sezonuna iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan marka, şıklığı ve zarafeti bir araya getiren tasarımlarıyla adından söz ettiriyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Mehtap Eşarp Mağazası’nın taze ve yaratıcı tasarımlarıyla dolu yeni koleksiyonları, her zevke hitap eden geniş bir ürün yelpazesini içeriyor. Özel desenler, canlı renkler ve özenle seçilmiş kumaşlarla hazırlanan şallar, kullanıcılarına stil ve rahatlığı bir arada sunuyor.

‘YENİLİKLERE AÇIĞIZ’..

Mehtap Eşarp Mağaza Sahibi Mehtap Hiçyılmaz, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak adına sürekli olarak yeniliklere ve trendlere açık olduklarını belirtti. Yeni koleksiyonlarda yer alan ürünlerin kalitesi ve estetik açısından ön planda olduğunu vurgulayan Hiçyılmaz, moda tutkunlarını bu sezon da Mehtap Eşarp Mağazası’na bekliyor. Yeni ürünleri görmek ve şıklığı yakalamak isteyenler, Mehtap Eşarp Mağazası’na veya online mağazasına uğrayarak sezonun en trend parçalarını keşfedebilirler.

‘ŞIKLIĞI VE TARZI BİR ARAYA GETİREN KOLEKSİYONLARIMIZI GÖRMEYE VE DENEMEYE BEKLİYORUZ’..

Mehtap Eşarp Mağazası, dopdolu yeni ürünleriyle büyülemeye hazırlanıyor. Mağaza Sahibi Mehtap Hiçyılmaz, yaptığı açıklamada yeni koleksiyonları ve ürünleriyle ilgili heyecanını paylaştı. Hiçyılmaz, yeni ürünlerin beklentileri karşılayacağına inandığını belirtti. Yenilikçi tasarımlar, kaliteli kumaşlar ve çeşitli renk seçenekleriyle dikkat çeken yeni şallar ve ürünlerin, müşterilere benzersiz bir moda deneyimi sunacağına vurgu yaptı. Yalovalıları mağazalarına davet eden Mehtap Hiçyılmaz, “Yeni ürünlerimizle sizleri buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Şıklığı ve tarzı bir araya getiren koleksiyonlarımızı görmeye ve denemeye bekliyoruz” dedi. Ayrıca, müşteri memnuniyetinin her zaman öncelikleri olduğunu ve bu doğrultuda çalışmalarına devam ettiklerini sözlerine ekledi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.