yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

MAVİ-YEŞİLLİLER EVİNDE KAZANDI

MAVİ-YEŞİLLİLER EVİNDE KAZANDI
23.10.2023 17:02
0
A+
A-

MUHTEŞEM YEŞİLOVA!

Yalova Yeşilovaspor, ligin ikinci hafta mücadelesinde evinde Bursa İnegöl Doğugücü ile karşı karşıya geldi.

Nefesleri kesen müsabakada mavi-yeşilli takımımız, her iki devrede bulduğu gollerle90 dakikadan 2-0 galip ayrıldı ve haftayı averajla ikinci sırada tamamladı.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’taki temsilcilerimizden Yalova Yeşilovaspor, ikinci hafta müsabakaları çerçevesinde seyircisi önünde Doğugücü ile kozlarını paylaştı. Mavi-yeşilliler, oyunun genel anlamında rakibine göre daha etkili futbol oynarken; maçı da 2-0 kazanmasını bildi. İlk haftada Bandırma Eti deplasmanında galip gelen temsilcimiz, üst üste ikinci zaferine uzanıp zirvenin bir basamak gerisinde ve ikinci sırada kendisine yer buldu.

Dev Türk Bayrağı ile Yeşilovaspor Bayrağı asıldı..

Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi yaklaşık 3 bin kişi izledi. İki takım taraftarları, müsabaka öncesinde birbirini alkışlayıp futbolcuları tribünlere davet ederken; centilmenlik görüntüleri taraftarlardan büyük alkış aldı. Kapalı tribünün karşısındaki açık tribünde her iki tarafa dev Türk Bayrağı ile Yeşilovaspor Bayrakları asılırken; İsrail’in Filistin topraklarına yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için seremonide bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı okundu.

İlk yarının sonlarında öne geçtik..

Mücadeleye iki takım da kontrollü başlarken; özellikle ilk 10.dakikadan sonra Yeşilova, organize ataklarla rakip kaleye yüklendi. Doğugücü de kontrataklarla kalemizde gol aradı. Maçın 19.dakikasında Doğugücü atağında Can Demir’in defansın arkasına gönderdiği topa Uğur Gezer hareketlendi. Ceza sahası içerisinde yaşanan pozisyonda Yeşilova kalecisi Emre Tümler, rakip oyuncuya gol fırsatı vermedi ve kritik kurtarışa imza attı. Dakikalar 22’yi gösterdiğinde Yeşilovaspor atağında Umut Kıral, sol kanattan ceza sahasına ortaladı. Arka direkte Batuhan Kaya’nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak direk dibinden auta gitti. 33.dakikada Batuhan, savunma arkasına atılan topa hareketlendi ancak Doğugücü defansı, Batuhan’ı düşürdü. Hakeme itirazda bulunulsa da kırmızı kart itirazı sonucu değiştirmedi. Yeşilovaspor’un aradığı gol 36.dakikada geldi. Sağdan Batuhan ortaladı. Ceza sahası içinde Umut kafayla indirdi ve direk dibinde Ebubekir Yardımcı’nın altın dokunuşuyla mavi-yeşilli ekibimiz 1-0 öne geçti. İlk yarı da bu skorla sona erdi.

Enes önce göğsüyle yumuşattı sonra golünü attı..

Karşılaşmanın ikinci yarısına 1-0’lık skor avantajıyla başlayan Yalova Yeşilovaspor, rakip kaleye yüklenmeye devam etti. 59.dakikada gelişen atakta rakip savunmayı hataya zorlayan temsilcimizde Batuhan Kaya, sağdan ceza sahasına ortaladı. Enes Akdeniz de önce topu göğsüyle yumuşattı ve ardından sağ ayağıyla köşeye düzgün vuruş yaparak skoru 2-0’a taşıdı. Müsabakanın kalan bölümlerinde her iki takımda da oyuncu değişiklikleri gerçekleşirken; ortada geçen oyunun ardından başka gol sesi çıkmadı ve Yeşilovaspor, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla mavi-yeşilliler, 6 puan ve averajla haftayı ikinci sırada kapattı. Doğugücü ise 1 puanda kaldı.

SAHA: Yalova Atatürk Stadyumu

HAKEMLER: Muhammed Emin Arıcı, Alperen Şeker, Berkay Erel

YALOVA YEŞİLOVASPOR: Emre Tümler, Ömer Faruk Özdemir (Dk. 46 Enes Akdeniz), Yusuf Sarohan, Ömer Kanberoğlu, Ramazan Aydın, Onur Kaya, Çağatay Polatdemir, Mesut Uzun (Dk. 64 Anıl Kılıç), Batuhan Kaya (Dk. 81 Hakan Öztürk), Ebubekir Yardım (Dk. 88 Uğur Erk), Umut Kıral (Dk. 64 Berkay Polat)

DOĞUGÜCÜ: Murat Günal, Gökhan Öz, Özgür Altunışık, Ömer Çoban(Dk. 46 Umut Doğdu), Ahmet Özdemir (Dk. 61 Yusuf Demir), Can Demir, Osman Buğra Uysal (Dk. 72 Yusuf Çolakoğlu), Uğur Gezer (Dk. 56 Engin Gülle), Semih Berk Çakır (Dk. 46 Samet Şenol), İlker Ataseven, Salih Mert Yolalmaz

GOLLER: Dk. 36 Ebubekir Yardım, Dk. 59 Enes Akdeniz (Yalova Yeşilovaspor)

SARI KARTLAR: Çağatay Polatdemir, Batuhan Kaya (Yalova Yeşilovaspor), Özgür Altunışık, Engin Gülle, Gökhan Öz (Doğugücü).

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.