yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3909
EURO
34,8250
ALTIN
2.401,44
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

MAVİ VATAN ONLARA EMANET!

MAVİ VATAN ONLARA EMANET!
12.12.2023 14:51
0
A+
A-
  • Yalova Deniz Limanı Şube Müdürlüğü, deniz uygulamalarında 45 araç, evrak ve ekipman yönünden denetledi ve 610 kişiye GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Yalova Deniz Limanı Şube Müdürlüğü olarak sorumluluk sahasında bulunan demir sahası, marina, liman, iskele, balıkçı barınakları ve deniz sorumluluk alanlarında kontroller aralıksız olarak sürdürülüyor. Deniz uygulamalarında 45 araç, evrak ve ekipman yönünden denetlendi. 610 kişiye GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı. 38 yerli ve yabancı geminin ve 727 personelin ülkeye giriş ve çıkış kontrolleri yapıldı. Makine arızası sebebi ile sürüklenen teknedeki 4 vatandaş canlı olarak kurtarıldı. Zonguldak Ereğli açıklarında batan Kafkametler isimli gemideki kayıp personelin arama çalışmalarına OB-7704 hizmet botu, sualtı ekip aracı ve 4 kurbağaadam personelle destek verildi. Demir sahası ve limanlardaki kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi amacı ile gerçekleştirilen rutin kontroller devam ediyor. Osmangazi Köprüsü güvenlik sahası içerisinde avcılık yapan ve ilgili uyarıları dikkate almayan deniz aracına ve mürettebatına gerekli idari cezai işlem uygulandı. Osmangazi Köprüsü’nde gerçekleşen intihar olayına ilişkin sualtı ve su üstü aramaları ise devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.