yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
27°C
Yalova
27°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
25°C

MARİNER ÇOK FARKLI, GEMAK ZORLANDI AMA TURLADI!

MARİNER ÇOK FARKLI, GEMAK ZORLANDI AMA TURLADI!
26.09.2024 18:06
0
A+
A-

ŞİRKETLER KUPASI’NDA TEMPO DÜŞMÜYOR

  • Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde gruplardaki son hafta heyecanı aralıksız devam ederken, çeyrek finale yükselen bir takım daha belli oldu.

A Grubu’nda Marine Mühendislik, Yalova Belediyesi Personel AŞ’ye karşı 12-3’lü rahat bir galibiyet aldı ve grup aşamasını 12 puanla tamamladı. Personel AŞ ise yarınki erteleme maçı öncesi çeyrek final şansını zora soktu.

B Grubu’nda haftanın en çekişmeli müsabakalarından birine sahne olan karşılaşmada Gemak, Yeşil Körfez Su Birliği’ni üç kez geriye düşmesine rağmen son bölümlerdeki golleriyle 9-6 devirdi ve son 8’e kaldı.

 

Onur ERDİK

 

Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde beşinci hafta, öneki akşam oynanan iki maçla devam etti. 12 takımın 6’şarlı iki gruba ayrıldığı ve ilk 4 sıradaki takımların çeyrek finale adını yazdıracağı organizasyonda Çarşamba mesaisi gollü geçti. Turnuvada en çok şampiyon olan takım konumundaki Mariner Mühendislik, A Grubu’nda Yalova Belediyesi Personel AŞ ile karşı karşıya geldi. B Grubu’nda da Gemak ile Yeşil Körfez Su Birliği, seyir zevki yüksek müsabakada kozlarını paylaştı.

Mariner’den rahat galibiyet..

Çarşamba mesaisinde A Grubu’nda çeyrek finale yükselmeyi daha önce garantileyen Mariner Mühendislik, son 8 bileti almak isteyen Yalova Belediyesi Personel AŞ ile oynadı. Kaptan Halı Saha Tesislerindeki kritik sınav, Kent77 YouTube kanalından canlı yayınlandı. Enes Dışpınar ve Yalçın Ayçiçek önderliğindeki Mariner, ilk yarısını 5-1 önde tamamladığı mücadeleden 12-3 gibi farklı skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla Mariner Mühendislik, grup aşamasını 12 puanla kapayıp çeyrek finaldeki rakibini beklemeye başladı. Yalova Belediyesi Personel AŞ ise 3 puanda kaldı ve erteleme maçında yarın akşam Beşiktaş Tersanesi ile kozlarını paylaşacak.

Gemak öldü öldü dirildi..

Öte yandan B Grubu’nda haftanın belki de en çekişmeli maçlarından birine futbolseverler tanıklık ettiler. Kaptan Halı Saha Tesislerinin ev sahipliğini yaptığı ve Kent77 YouTube kanalından canlı yayınlanan müsabakada Gemak ile Yeşil Körfez Su Birliği karşılaştı. Nefesleri kesen mücadelede Yalçın Küçük ve Mutluhan Ar önderliğindeki Yeşil Körfez, üç kez öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. İlk yarıda biranda 4-2 geriye düşen Gemak hemen pes etmedi ve üst üste gollerle devre arasına 4-4’lük eşitlikle girdiği maçın kinci 25 dakikasına hızlı başladı. 5-4’lük skor avantajı kuran Gemak, kalesinde golü gördü ve durum 5-5 oldu. Son bölümleri yüksek tempoda oynanan maçın bitimine 5 dakika kala Yeşil Körfez Su Birliği oyuncularının hatalarını iyi değerlendiren Gemak futbolcuları, maçtan 9-6 galip ayrıldı. Bu sonuçla turkuaz-beyazlılar, 7 puana yükselerek çeyrek final biletini kaptı. Yeşil Körfez Su Birliği ise turnuvayı puansız son sırada tamamladı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.