yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3958
EURO
34,5477
ALTIN
2.377,63
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

MANU VETERİNER KLİNİĞİ AÇILDI

MANU VETERİNER KLİNİĞİ AÇILDI
05.04.2023 14:32
0
A+
A-

Klinikte kullanılan hemogram ve biyokimya aletlerinin dünyanın en iyileri arasında olduğunu söyleyen Manu Veteriner Kliniği İşletmecisi Behzat Bıyıklı, etiklik konusunda tartışılmaz olmak istediklerini belirterek, şeffaflığa önem verdiklerini ifade etti. .

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

İsmetpaşa Mahallesi Bağ Sokak Kiptaş Konutları karşısında Manu Veteriner Kliniği açıldı. Veteriner kliniğinde daha çok kedi ve köpeklere hizmet verilecek. Klinikte kullanılan hemogram ve biyokimya aletlerinin dünyanın en iyileri arasında olduğunu söyleyen Manu Veteriner Kliniği İşletmecisi Behzat Bıyıklı, etiklik konusunda tartışılmaz olmak istediklerini belirterek, şeffaflığa önem verdiklerini ifade etti.

‘BİZ SADIK DOSTLARINIZIN KORUYUCULARIYIZ’..

Veterinerlik hizmetleri konusunda da bilgi veren Bıyıklı, “Evcil hayvanlarla yaşamaya başladıktan sonra atmanız gereken ilk ve en önemli adımların başında veteriner hekiminizi belirlemek gelir. Veteriner hekimleriniz dostlarınızla paylaştığınız yaşamın vazgeçilmezleri, onların sağlıklarının koruyucularıdır” dedi.

‘YAKIN VETERİNER KLİNİKLERİ TERCİH EDİLMELİDİR’..

Evcil hayvanları veteriner hekimlere götürürken yakın kliniklerin tercih edilmesi gerektiğinin altını çizen Bıyıklı, “Köpeklerle de kedilerle de veteriner kliniklerini ziyaret etmek tam bir maceraya dönüşebilir. Özellikle kediler söz konusu olduğunda rutin muayeneler öncesinde kara kara düşünen birçok kişi olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Özellikle stresli kediler evlerinden uzaklaşmayı, yolculuk yapmayı ve ortam değiştirmeyi büyük çoğunlukla sevmezler. Korkarlar, huzursuz olurlar ve mesafe uzadıkça tüm negatif duyguları katlanarak artabilir. Bu nedenle düzenli olarak ziyaret etmeleri gereken kliniklerin mümkün olduğunca yakın çevreden seçilmesi büyük bir konfor sunacaktır. Mesafe kısalığı hem olası rahatsızlık kaynaklarını ortadan kaldırabilir hem de dilimiz varmıyor ancak acil durumlarda büyük bir avantaj haline gelebilir” ifadelerine yer verdi.

Stres azaltıcı ürünleri tercih ederken kimtasal içeriğine dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Bıyıklı, “Evcil hayvanlarda stres azaltıcı ürünlerin kullanılmasını da tavsiye ederiz. Bu ürünler kullanılırken de kimyasal içeriği olmayan ürünler tercih edilmelidir. Konu hakkında bilgi almak isteyen evcil hayvan sahiplerini kliniğimize bekliyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.