yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

LÖSEMİLİ MİNİKLERİN ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ

LÖSEMİLİ MİNİKLERİN ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ
23.04.2023 16:06
0
A+
A-
  •  LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve çocukluk çağı kanseriyle mücadele eden minikler Türkiye genelinde düzenlenen ‘Bayram Şenliği’nde Ramazan Bayramı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu bir arada yaşadı. Çifte bayramı bir arada yaşamasının sevinciyleminikler; doyasıya eğlendi..

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Tüm çocuklar eşit doğar ve en iyi bakım ve tedavilere eşit kavuşurlar” inancı ile yola çıkan LÖSEV – Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 25 yıldır Lösemili Çocuklar başta olmak üzere tüm çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden minik kahramanlara umut oluyor. Aileleri ile Ankara Lösemili Çocuklar Koleji ve LÖSANTE’de tedavisi devam eden çocuklar başta olmak üzere ofislerinin olduğu illerde bayramlaşma etkinlikleri ile bir araya geldi. LÖSEV Bursa irtibat ofisinde ise vakfa kayıtlı aileler bayramlaşmak için bir araya gelerek çifte bayram yaşamanın tadını çıkardılar. LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver yaptığı açıklamada, “Biz LÖSEV olarak çok büyük bir aileyiz. 25 yıldır maddi desteklerin yanında manevi olarak lösemi ve kanser ile mücadele eden hastalarımızın yanındayız. Bugün hep birlikte Ramazan Bayramını kutlarken tek dileğimiz tüm hastalarımız için sağlık” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.