yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
ALTIN
2.325,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
18°C

LOGO YAZILIM İLE ÜNİVERSİTE ARASINDA İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI YAPILDI

LOGO YAZILIM İLE ÜNİVERSİTE ARASINDA İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI YAPILDI
20.04.2022 15:58
0
A+
A-

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Üniversitesi ile Logo Yazılım arasında gerçekleştirilen toplantıda Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Çancı katkılarından ötürü Logo Yazılım temsilcilerine teşekkürlerini sunarak fakülte bünyesinde benzer çalışmalara devam edileceğini belirtti. Logo Yazılım Ürün ve Çözüm Eğitimleri müdürü Mehmet Zafer Yıldırım da akademi ile ortak çalışma konusundaki desteklerini geliştirmeye her zaman açık olduklarını ve uzun soluklu bir eğitim işbirliği için iyi dileklerini iletti. Görüşme sonrasında Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Önden ve Ar. Gör. Metehan Uçar ile birlikte Logo Yazılım ürünleri laboratuvarda kurularak eğitime hazır hale getirildi.

BİLGİSAYAR DESTEKLİ EĞİTİM..

Anlaşma çerçevesinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yer alan İş Yatırım TradeMaster Laboratuvarına Logo Tiger 3 isimli ERP yazılımı kurulumları gerçekleştirilerek gelecekte öğrencilerin iş dünyasında yaygın olarak kullanılan bu kurumsal kaynak planlama programının eğitimini almaları hedefleniyor. Orta ve büyük ölçekli işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan Tiger 3, veri yönetiminden satış operasyonlarına kadar tüm iş süreçlerini verimli ve etkin bir şekilde yöneterek zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor. Üretim yönetimi, satın alma-satış yapma, finans-muhasebe, dış ticaret, insan kaynakları gibi detaylı iş birimlerinin bütünsel olarak yönetimini sağlayan programın mevcut derslere entegre edilerek öğrencilerin bilgisayar destekli eğitim alması amaçlanıyor.

SERTİFİKA VERİLECEK..

Logo Yazılım ile ortak gerçekleştirilecek derslerle birlikte tüm dönem boyunca derinlemesine ERP konusu analiz edilecek ve sonrasında dersi başarıyla tamamlayan öğrencilere Logo eğitim sertifikası da teslim edilecek. Bu sertifikaya sahip olan öğrencilerimizin CV’leri onay vermeleri durumunda Logo firması tarafından yazılımı kullanan müşteriler ile paylaşılarak doğrudan iş bulmaları hedefleniyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.