yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

LİGİN EN ÖNEMLİ MAÇI

LİGİN EN ÖNEMLİ MAÇI
03.01.2024 16:51
0
A+
A-

YEŞİLOVA’DA LİDERLİK HESAPLARI!

  • Yalova Yeşilovaspor, ligin ve hatta tarihinin en önemli maçlarından birine çıkmaya hazırlanıyor. Mavi-yeşilli takımımız, zirve yarışında bu hafta sonu seyircisi önünde lider Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’nü konuk edecek.

Sefa Demir yönetimindeki Yeşilovaspor, rakibini yendiği takdirde hem kendi yenilmezlik serisinde yeni rekoru geliştirecek hem de devre arasına zirvede girecek.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yalova Yeşilovaspor, 2023-2024 sezonunun en önemli maçlarından birine sahne olacak karşılaşmada Nilüfer Belediye Futbol Kulübü ile kozlarını paylaşacak. İlk kez mücadele verdiği BAL organizasyonunda grubun namağlup tek takımı konumundaki mavi-yeşilli takımımız, şampiyonluk yolundaki en güçlü rakibi Bursa temsilcisini devirip devre arasına liderlik koltuğuna oturmuş bir şekilde girmeyi amaçlıyor.

7 Ocak Pazar günü..

Yalova Yeşilovaspor ile Nilüfer Belediye Futbol Kulübü arasında 7 Ocak Pazar günü Amatör Saha 1’de yapılacak müsabaka saat 14.00’te başlayacak. Kritik 90 dakika öncesinde mavi-yeşilli takımımız Yeşilova, 30 puanla ve namağlup bir şekilde Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta ikinci sırada bulunuyor. 33 puandaki Bursa ekibi de grubun zirvesinde yer alıyor.

Hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor..

Öte yandan BAL’daki ekibimiz Yeşilovaspor, Nilüfer maçı hazırlıklarını teknik direktör Sefa Demir yönetiminde sürdürüyor. Mavi-yeşilliler, 6 Ocak Cumartesi günkü son çalışmanın ardından kritik 90 dakika için kampa girerek maç saatini bekleyecek. Bu sezon iç sahada oynadığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik alan mavi-yeşilli takımımız, attığı 6 gole karşılık kalesinde 2 gol gördü.

İkisi de son maçlarını kazandı..

Bu arada temsilcimiz, grupta son olarak Sakarya’da Hendekspor’a konuk oldu. Maçın henüz başında geriye düşen mavi-yeşilli takımımız, ikinci devrede üst üste gollerle 2-1’lik avantajı yakaladı. Son bölümleri 10 kişi oynayan temsilcimiz, kritik deplasmanda 3 puanı 2-1’lik galibiyetle elde etti. Nilüfer Belediye Futbol Kulübü de geçen hafta evinde Arifiye Kalaycıspor’u 5-0 gibi farklı skorla geçerek 3 puanı hanesine eklemişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.