yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3679
EURO
35,1221
ALTIN
2.324,78
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

LİGİN ALTI DA ÜSTÜ DE KARIŞACAK!

LİGİN ALTI DA ÜSTÜ DE KARIŞACAK!
09.12.2021 16:56
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

2021-2022 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta birbirinden zorlu maçların oynanacağı 7.haftanın heyecanı 12 Aralık Pazar günü yaşanacak. Zirve ve küme düşme potasının iyice karışacağı haftada temsilcilerimiz; Yalovaspor, Altınova Belediyespor ve Kadıköyspor da birbirinden kritik ve önemli maçlarda rakiplerinin karşısına çıkacak.

 

Yalovaspor, Etispor’u ağırlayacak..

Ligde şampiyonluğun en büyük adaylarından Yalovaspor, 7.haftada evinde güçlü rakibi Etispor’u ağırlayacak. 12 Aralık Pazar günü Yalova Atatürk Stadyum u’nda oynanacak maç saat 14.00’te başlayacak. Bu zorlu 90 dakika öncesinde temsilcimiz, 16 puan ve averajla ikinci sırada bulunuyor. Sezona büyük umutlarla başlayan ve belki de BAL’ın en çok para harcayan takımları arasında yer alan Etispor da grupta 7 puan ve averajla 6.sırada haftaya girmeye hazırlanıyor. Yalovaspor rakibini yener ve bir diğer Yalova temsilcisi Altınova da deplasmanda Bigaspor’dan puan koparırsa, o zaman Yeşil-Kırmızılılar 7.haftada liderliği ele geçirecek.

 

Altınova ‘ya tamam ya devam’ diyecek..

Lige istediği başlangıcı yapamayan ve talihsiz sonuçlarla zirvenin 9 puan gerisinde kalan Altınova Belediyespor ise 12 Aralık Pazar günü Çanakkale deplasmanına çıkacak. Bigaspor ile Altınova Belediyespor arasında Biga Gümüşçay Fatin Zorlu Stadyumu’nda oynanacak mücadele saatler 12.00’yi gösterdiğinde start alacak. Bu müsabaka öncesinde Sarı-Yeşilli takımımız, 7 puan ve averajla 7.sırada bulunuyor. 16 puandaki Bigaspor da averajla ve namağlup bir şekilde zirvede oturuyor. Altınova, rakibiyle berabere kalır ya da yenerse; bu kez Yalovaspor’un da sahasında Etispor’u mağlup etmesi durumunda Bigaspor, haftalar sonra zirveden aşağıya inecek. Ayrıca Sarı-Yeşilli takımımızın zirveden uzaklaşmama adına belki de son şansı olacak. Çünkü Altınova Belediyespor bu müsabakayı kaybettiği takdirde ilk yarının bitimine iki hafta kala rakibiyle arasındaki puan farkı da 12’ye çıkacak.

 

Kadıköy siftah peşinde..

Bu sezon belki de Yalova takımları arasında konum itibariyle en zor günlerinden birini yaşayan Kadıköyspor, sahasında Bozcaadaspor ile karşılaşacak. 12 Aralık Pazar günü Yalova Amatör Saha 1’de yapılacak müsabaka saat 14.00’te başlayacak. Bu müsabaka öncesinde Kırmızı-Siyahlı ekibimiz Kadıköy, 2 puan ve averajla küme düşme potasının bir basamak üstünde ve 8.sırada yer alıyor. Aynı puandaki Çanakkale temsilcisi Bozcaadaspor ise averajla ateş hattının içinde ve 9.sırada temsilcimiz karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Grupta iki maç daha oynanacak..

Öte yandan temsilcilerimizin maçlarının dışında grupta iki maç daha oynanacak. 7.hafta müsabakaları çerçevesinde; zirveden kopmak istemeyen iki takım Gönen Belediyespor ile Ayvalıkgücü Belediyespor, Balıkesir derbisinde 12 Aralık Pazar günü saat 14.00’te Gönen’de kozlarını paylaşacak. Bir diğer Balıkesir derbisinde de son sıradaki puansız Bigadiç Belediyespor, evinde güçlü rakibi Burhaniye Belediyespor ile karşılaşacak. Bu maç da 12 Aralık Pazar günü oynanacak ve zorlu kapışma 14.00’te start alacak.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.