yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2662
EURO
34,7110
ALTIN
2.401,02
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
24°C
Yalova
24°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

‘Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz’

‘Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz’
01.02.2022 17:17
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

ING Basketbol Süper Ligi’nin 19.haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Semt77 Yalovaspor, Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ni ağırladı. Nefesleri kesen zorlu kapışmada gülen taraf, 82-76’lık skorla Yeşil-Kırmızılı takımımız oldu. Üst üste ikinci galibiyetini elde edip rahat nefes alan Semt77 Yalovaspor, sezonun en kritik zaferlerinden birisine imza attı.

 

‘Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz’..

Temsilcimizin 82-76 kazandığı maç sonrasında açıklama yapan Semt77 Yalovaspor Başantenörü Gökhan Güney, galibiyeti tüm Yalova’ya armağan ettiklerini söyleyerek şu ifadelere yer verdi: “Kendi sahamızda kazanmamız gereken çok önemli bir maçı kazandık. Bundan dolayı çok mutluyuz. Taraftarımıza da böyle bir atmosferde bu mutluluğu tattırabildiğimiz için çok mutluyuz. İki takımında hedef maçlarından bir tanesiydi. Alt sıralardan kurtulabilmek adına. Stresi yüksek bir maçtı. İki takım oyuncuları da stresliydi. Müdafaa da çok istekliydik. Özellikle ilk yarıda bu isteğimizi sahaya yansıttık. Bundan dolayı da ayrıca mutluyum. Oyuncu arkadaşlarımı, ekip arkadaşlarıma ve sezon başından bu yana hep arkamızda duran maçlarımızı kaçırmayan taraftarımıza Yalova halkına çok teşekkür ediyorum. Bu mücadelemizi sezon sonuna kadar devam ettirip, ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. İlk önceliğimiz Yalova seyircisine yakışır bir şekilde mücadele takım olmak. Bundan sonraki tüm maçlarımızı kazanmak için parkeye çıkacağız. Rakibin kim olduğu önemli değil, Allah yardımcımız olsun.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.