yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

LİDER HATA YAPMADI

LİDER HATA YAPMADI
17.03.2024 14:07
0
A+
A-
  • Yalovaspor, ligin 17.hafta mücadelesinde deplasmanda Sugören Gençlerbirliği’ni 3-2 mağlup ederek yenilgisiz bir şekilde liderliğin keyfini sürdürmeye devam etti.

Bu galibiyetle birlikte yeşil-kırmızılılar, 17’de 17 yaparak en yakın rakibi Tavşanlı’nın 10 puan önünde son 5 haftaya çok büyük avantajla girmiş oldu.

 

Onur ERDİK

Süper Amatör Küme’nin 17.haftasında Sugören Gençlerbirliği ile Yalovaspor kozlarını paylaştı. 5 golün kaydedildiği müsabakayı yeşil-kırmızılı konuk takım 3-2 kazandı ve doludizgin ilerleyişini de devam ettirdi. Yalovaspor’u galibiyete taşıyan golleri Mazlum Başaran, Erdem Koçal ve Ferit Erişçi kaydetti. Sugören’in golleri ise Tarık Mutlu ve Halil İbrahim Argün’den geldi.

Maç golle başladı..

Sugören Kürşat Özpolat Stadyumu’nda oynanan mücadeleye çok iyi giriş yapan Yalovaspor, henüz 4.dakikada Mazlum Başaran’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra kontrolü elinde tutan konuk ekip, dakikalar 39’u gösterdiğinde Erdem Koçal’ın golüyle 2-0’lık skor avantajını yakaladı. İlk yarı da bu skorla tamamlandı.

Sugören’in reaksiyonu yetmedi..

Maçın ikinci yarısına ev sahibi ekip reaksiyon göstererek başladı. 62.dakikada Sugören penaltı kazanırken, topun başına geçen Tarık Mutlu, farkı 1’e indiren golü kaydetti. Yalovaspor’u tecrübeli kaptanı Ferit Erişçi, 81’de skoru 3-1’e getirirken, 85’te Sugören Gençlerbirliği’nde Halil İbrahim Argün farkı tekrar 1’e indirse de 90 dakikadan 3-2 galip ayrılan taraf Yalovaspor oldu. Yeşil-kırmızılı takımın tecrübeli çalıştırıcısı Faruk Yiğit, kırmızı kartla sahadan atıldı.

Puanını 51’e yükseltti..

Bu galibiyetle birlikte Yalovaspor, 17’de 17 yaparak puanını 51’e yükseltti ve namağlup bir şekilde liderliğini sürdürerek şampiyonluk için adeta geri sayıma geçti. Sugören Gençlerbirliği ise 25 puanla 4.sırada haftayı kapattı. Yalovaspor, 18.haftada seyircisi önünde Çınarcık Belediyespor ile karşılaşacak. Bordo-beyazlı takım Sugören ise  Negmar Tavşanlı Belediyespor deplasmanına çıkacak.

SAHA: Sugören Kürşat Özpolat

HAKEMLER: Muhammed Burak Tufan, Abuzer Alaca, Kaan Duman

SUGÖREN GENÇLERBİRLİĞİ: Nevzat Korkmaz, Mert Minkara, Harun Çelik, Yusuf Kına, Murat Gülbaba, Adem Şanlı, Halil İbrahim Argün, Metecan Oktekin, Gökhan İşlek, Tarık Mutlu, Faruk İlbars

YALOVASPOR: Tunay Biçer, Cenkay Akdoğan, Ahmet Yusuf İpekçi, Erdem Aygün, Orhan Pamukçu, Mustafa Serkan Demirel, Alkın Mercimek, Ferit Erişçi, Abdulkadir Yentür, Erdem Koçal, Mazlum Başaran

GOLLER: Dk.62(Penaltı) Tarık Mutlu, Dk.85 Halil İbrahim Argün(Sugören Gençlerbirliği), Dk.4 Mazlum Başaran, Dk.39 Erdem Koçal, Dk.81 Ferit Erişçi(Yalovaspor)

SARI KARTLAR: Gökhan İşlek, Halil İbrahim Argün, Nevzat Korkmaz(Sugören Gençlerbirliği), Abdulkadir Yentür, Orhan Pamukçu, Erdem Koçal, Ferit Erişçi(Yalovaspor).

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.