yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

LALE SÜRÜCÜ KURSU YENİ SEZONA HAZIR  

LALE SÜRÜCÜ KURSU YENİ SEZONA HAZIR   
07.05.2024 16:57
0
A+
A-
  • Yeni sezona hızlı bir giriş yapmak isteyen sürücü adayları için Çiftlikköy Lale Sürücü Kursu, kaliteli ve güvenilir bir eğitim imkanı sunmaya devam ediyor.

Motor ehliyeti alanında iddialı olan kurs, adaylarına 20 günlük bir süre içerisinde ehliyet alma garantisi veriyor.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Çiftlikköy’ün önde gelen sürücü kurslarından biri olan Lale Sürücü Kursu, bu yıl da iddialı bir şekilde yeni sezonuna başlıyor. Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kurs, sürücü adaylarını yetiştirmek için kapılarını açmaya devam ediyor. Kurs, motor ve tüm araç sınıflarında ehliyet verme hizmeti sunuyor. Teorik dersler, uygulama sürüşleri ve simülasyonlarla desteklenen eğitim programlarıyla öne çıkıyor. Bay ve bayan hocaların eşliğinde, hem manuel hem de otomatik araçlarla yapılan eğitimler, sürücü adaylarına geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. Ayrıca, kurs katılımcılara ödeme kolaylığı da sağlıyor.

20 GÜNDE MOTOR EHLİYETİ GARANTİSİ

Özellikle motor ehliyeti alanında iddialı olan kurs, adaylarına 20 günlük bir süre içerisinde ehliyet alma garantisi veriyor. Bu hızlı ve etkili eğitim programıyla, sürücü adayları kısa sürede ehliyet sahibi olma fırsatı buluyorlar.

‘SÜRÜCÜ ADAYLARI ZAMANLARINI EN VERİMLİ ŞEKİLDE KULLANIYOR’

Sürücü adaylarını yetiştirmeye devam ettiklerini söyleyen Çiftlikköy Lale Sürücü Kursu İşletmecisi\Eğitmeni Mehmet Alkoç, “Çiftlikköy Lale Sürücü Kursu olarak, sizlere kaliteli ve güvenilir bir sürücü eğitimi sunma misyonuyla yola çıktık. Bu sezon da yeni sürücülerin yetişmesine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Kursumuzda, uzman kadromuz ve modern eğitim araçlarımızla teorik ve pratik eğitimleri en etkili şekilde sunmaya devam ediyoruz. Bay ve bayan hocalarımızla her türlü ihtiyaca cevap veriyor, hem manuel hem de otomatik araçlarla eğitim imkanı sunuyoruz. Ayrıca, motor ehliyeti için sunduğumuz hızlı eğitim programıyla, sürücü adaylarının zamanlarını en verimli şekilde kullanmalarını sağlıyoruz. Ödeme kolaylıklarıyla desteklenen taksit seçenekleriyle, herkesin eğitim alabilmesini hedefliyoruz. Sizleri de Çiftlikköy Lale Sürücü Kursu ailesine katılmaya ve güvenli sürücülerin arasına katılmaya davet ediyoruz. Güvenli sürüşler dileriz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.