yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C

LAÇİN’DEN İLA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

LAÇİN’DEN İLA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
13.02.2024 17:14
0
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Şehit Dul ve Yetimleri Yalova Şube Başkanı Özcan İla’yı ziyaret etti.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Yalova Şube Başkanlığına yeniden seçilen Özcan İla’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, önümüzdeki dönemde yapılacak ortak çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirildi.

“Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”

Laçin, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Şehit Dul ve Yetimleri Yalova Şube Başkanlığı’nın önemli bir sosyal dayanışma kuruluşu olduğunu biliyoruz. Özcan İla başkanlığındaki yönetim kurulunun yeniden seçilmesi, bu önemin bir göstergesidir. Biz de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, şube başkanlığımızla iş birliği içinde, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“İş birliklerini güçlendireceğiz”

Özcan İla ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüyle daha önce de başarılı iş birlikleri gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde de bu iş birliklerini güçlendirerek, şehit ailelerimize ve gazilerimize daha etkin destek sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Ziyarette, şehit ailelerinin ve gazilerin ihtiyaçlarına yönelik yapılacak sosyal projeler ve etkinlikler ele alındı. İki kurum arasındaki iş birliğinin daha da güçlendirilmesi ve toplumun bu önemli kesimlerine daha kapsamlı desteklerin sunulması kararlaştırıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.