yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI

KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI
08.04.2024 17:58
0
A+
A-

KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ COŞKULU KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

  • Bu yıl 60. düzenlenen Kütüphane Haftası, öğrencilerin ve akademisyenlerin ilgisini çektiği etkinliklerle dolu dolu geçti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Üniversitesi Kütüphane Haftası, dopdolu etkinliklerle kutlandı. Bu yıl 60. düzenlenen Kütüphane Haftası, öğrencilerin ve akademisyenlerin ilgisini çektiği etkinliklerle dolu dolu geçti. Merkez kütüphanede düzenlenen etkinlikler, kitapseverlerin buluşma noktası oldu.

ÖDÜLLÜ KİTAP BULMA YARIŞMASI HEYECANLA TAMAMLANDI..

Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ödüllü Kitap Bulma Yarışması büyük bir heyecanla tamamlandı. 8. öğrencinin kendi başvurularıyla katıldığı yarışma, finalistlerin belirlenmesinin ardından gerçekleştirilen final mücadelesiyle doruk noktasına ulaştı. Beyza Taşçı, finaldeki üstün performansıyla 60. Kütüphane Haftası Kitap Bulma Yarışması şampiyonu unvanını kazandı. Burcu Arısoy ise ikincilik ödülünü aldı. Yarışmaya katılan tüm öğrenciler tebrik edildi.

EN ÇOK KÜTÜPHANE MATERYALİ ÖDÜNÇ ALAN İLK 3 KİŞİYE ÖDÜLLERİ VERİLDİ..

Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen bir diğer etkinlik ise en çok kütüphane materyali ödünç alan kişilere verilen ödüllerdi. Eslem Gülçin Babacan, Beyza Taşçı ve Hatice Karaoğlu, sırasıyla ilk üç sırada yer aldı ve başarıları ödüllendirildi.

KÜTÜPHANE HAFTASI STANDI VE KİTAP DEĞİŞİM ETKİNLİĞİ İLGİ GÖRDÜ..

Kütüphane Haftası boyunca, kütüphane standı ziyaretçilerin ilgisini çekti. Kitap ayracı, tanıtım broşürleri, kokartlar ve çeşitli promosyonlarla dolu stand, ziyaretçilere kütüphane hakkında bilgilendirici materyaller sunmanın yanı sıra, katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Ayrıca, kitap değişim etkinliğiyle öğrenciler, getirdikleri kitapları değiştirme fırsatı buldu ve kütüphanenin koleksiyonunu genişletme imkanı elde etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.