yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

KÜTAHYA’DA SUBAŞI FIRTINASI

KÜTAHYA’DA SUBAŞI FIRTINASI
07.08.2023 15:43
0
A+
A-

Subaşı Belediyesi güreşçisi Sefa Aydın, Kütahya’da gerçekleştirilen Minikler Ana Lig Güreş Müsabakalarında Greko-Romen stilde üçüncü oldu.

 

17 ilden 320 sporcunun yarıştığı Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş Müsabakalarında Subaşılı sporcu Aydın, kendi sıkletinde kürsüye çıkıp bronz madalyayı aldı.

 

Onur ERDİK

 

3-6 Ağustos tarihleri arasında Kütahya’da düzenlenen Osman Bayraktar Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş küçük minikler grup müsabakaları için 17 ilden Kütahya’ya gelen 320 sporcu yarıştığı turnuvalarda heyecan doruktaydı. Tamamlanan yarışmalar sonrası Subaşı’nı gururlandıran bir derece geldi. Subaşı Belediyesi adına yarışan Sefa Aydın, Minikler Ana Lig müsabakalarında Greko-Romen stilde üçüncülük elde ederek bronz madalyayı kaptı.

 

Başkan Canbay telefonlar tebrik etti..

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay genç sporcuyu telefonla arayarak tebriklerini iletti. Beldeye gelen üçüncülük haberi ile büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade eden Başkan Canbay, Sefa Aydın ve antrenörü Semih Turgut’a başarılarının devamını diledi.

 

‘Destek devam edecek’..

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Geçtiğimiz hafta sonu Kütahya’da düzenlenen Osman Bayraktar Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş küçük minikler grup müsabakalarından gelen haber bizleri gururlandırdı. Subaşı Belediyesi adına yarışan Sefa Aydın kardeşimiz, Minikler Ana Lig müsabakalarında Greko-Romen stilde üçüncü olarak bizleri çok mutlu etti. Sevgili Sefa’ya gelecek müsabakalarda başarılar diliyorum. Başpehlivan Antrenör Semih Turgut’u da kutluyorum. Subaşı Belediyesi olarak spora verdiğimiz destek devam edecek” şeklinde konuştu.

 

‘En güzel şekilde temsil etmeyi sürdüreceğiz’..

Başpehlivan ve aynı zamanda sporcunun antrenörü olan Semih Turgut ise “Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’a, spora ve sporcuya verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Gelecek turnuva ve müsabakalarda da ilimizi ve beldemizi en güzel şekilde temsil etmeyi sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.