yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

KURTKÖY TRANSFERDE GAZA BASTI

KURTKÖY TRANSFERDE GAZA BASTI
23.07.2023 13:12
0
A+
A-
  • Yalova Süper Amatör Küme takımlarından Kurtköyspor, transfer çalışmaları kapsamında 3 oyuncuyla daha anlaştı.

Bordo-yeşilliler, geçen sezonki şampiyon kadroda bulunan Kadir Kızılırmak’ın yanı sıra dış transferde başarılı kaleci Seyit Demir ve tecrübeli stoper Adem Şanlı’yı kadrosuna kattı.

 

Onur ERDİK

2023-2024 sezonunda Süper Amatör Küme’e boy gösterecek Kurtköyspor, orta saha, defans ve kaleye takviyelerde bulundu. Bordo-yeşilliler, iç transferde Kadir Kızılırmak’la anlaşma sağlarken; dış transferde de Seyit Demir ve Adem Şanlı’yı kadrosuna kattı. Süper Amatör’ün yeni ekiplerinden Kurtköy, transfer çalışmalarını bu hafta başından itibaren devam edecek.

Çifte şampiyonluk sevinci yaşadı..

Kurtköyspor’un iç transferde anlaştığı 21 yaşındaki orta saha Kadir Kızılırmak, 2022-2023 sezonunda bordo-yeşilliler ile namağlup şampiyonluk sevinci yaşamış ve takımının Süper Amatör Küme’ye yükselmesinde katkı sağlamıştı. Sezonun devamında 2.Amatör Küme ekiplerinden Termal Belediyespor’a geçen genç oyuncu, yeşil-beyazlılarda da şampiyonluk sevinci yaşamış ve takımını 1. Amatör Küme’ye çıkarmıştı. Futbola Yalovagücü altyapısında başlayan Kadir, Atakentspor ve Kurtköy’de görev yaptıktan sonra tekrar Yalovagücü’ne döndü. Ardından Acarspor’a transfer olan genç futbolcu, Kurtköyspor’un yolunu tuttu. Geçen sezon bordo-yeşillilerle 1. Amatör Küme A Grubu’nda namağlup şampiyonluk ve yine Termal Belediyespor’la 2. Amatör Küme B Grubu’nda yenilgisiz şampiyonluk elde eden Kadir, yeni sezon için tekrar Kurtköy’le el sıkıştı.

Kaleye önemli t akviye..

Dış transferde ise bordo-yeşilliler, 26 yaşındaki başarılı file bekçisi Seyit Demir’i kadrosuna kattı. Futbol kariyerine Karamürsel İdmanyurduspor’da başlayan Seyit, Derincespor AŞ, ve Sultaniyespor formalarını giydikten sonra Karamürselspor’a transfer oldu. Başarılı kaleci, Çiftlikköy Belediyespor, Orhangazi Gençlerbirliği ve Çamcukurspor kalelerini korudu. Çavuşçiftliği Kültürspor ve tekrar Karamürselspor tecrübesi yaşayan Seyit, geride bıraktığımız sezonu Süper Amatör Küme takımlarından Çavuşçiftliği Kültürspor’da tamamlamıştı. Seyit, yeni sezonda Kurtköyspor’a transfer oldu ve bordo-yeşillilerin kalesinde görev yapacak.

Adem Şanlı’yı kaptı..

Bu arada Kurtköyspor, dış transferde defansa da önemli takviye yaptı. Bordo-yeşilliler, 26 yaşındaki stoper Adem Şanlı’yı transfer etti. Futbola Polissporgücü’nde başlayan Adem, Hacımehmetspor, Kadıköyspor ve Negmar Tavşanlı Belediyespor formalarını giydi. Safranspor ve Yalova Yeşilovaspor’da da görev yapan 26 yaşındaki defans oyuncusu, tekrar Safranspor’a döndü ve sergilediği performans ile geçen sezonu Orhangazi Gençlerbirliği’nde tamamladı. Adem Şanlı da tıpkı Kadir ve Seyit gibi 2023-2024 sezonunda Kurtköyspor’un başarısı için ter dökecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.