yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6610
EURO
35,4440
ALTIN
2.506,82
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
32°C
Yalova
32°C
Açık
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C

KURALLARA UYALIM

KURALLARA UYALIM
25.06.2024 13:52
0
A+
A-

 ZABITA, YÜRÜYÜŞ YOLLARI VE KALDIRIMLARI DENETLİYOR

  • Şehrin çeşitli bölgelerinde yürüyüş yollarına ve kaldırımlara düzenli olarak denetleme yapılıyor. Zabıta ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sırasında, kaldırım üzerindeki herhangi bir sorun tespit edildiğinde hemen müdahale ediliyor ve gerekli düzenlemeler sağlanıyor.

Özellikle engelli yürüyüş yolları üzerine esnaflar tarafından konulan masa, sandalye ve çeşitli ürünlerin yer aldığı tezgâh ve stantlar kaldırılarak esnafa uyarılarda bulunuldu. 

Haber \ Esin KAYA

Zabıta ekipleri, şehrin çeşitli bölgelerinde yürüyüş yolları ve kaldırımların düzenli olarak denetlemesini gerçekleştiriyor. Bu denetimler, yayaların güvenliğini ve rahatını sağlamak amacıyla yapılıyor. Zabıta yetkilileri, kaldırımların engel teşkil edecek şekilde kullanılmaması ve yayalar için her zaman erişilebilir olması için yoğun olarak kullanılan Gazipaşa Caddesi ve çevresinde denetimlerini sıklaştırdı. Denetimler sırasında, kaldırım üzerindeki herhangi bir sorun tespit edildiğinde hemen müdahale ediliyor ve gerekli düzenlemeler sağlanıyor. Bu çalışmalar, şehir sakinlerinin günlük yaşamlarında daha güvenli ve konforlu bir çevrede dolaşmalarını sağlamak için büyük önem taşıyor. Özellikle engelli yürüyüş yolları üzerine esnaflar tarafından konulan masa, sandalye ve çeşitli ürünlerin yer aldığı tezgâh ve stantlar kaldırılarak esnafa uyarılarda bulunuldu.  Zabıta ekipleri, yapılan denetimlerde; esnafın bu konuda duyarlı olmasını ve kaldırım kullanımıyla ilgili kurallara uymasını önemle hatırlatıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.