yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3350
EURO
35,1334
ALTIN
2.306,70
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
20°C
Yalova
20°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

‘Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz’

‘Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz’
26.01.2022 14:43
0
A+
A-

 

 

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’taki ekiplerimizden Kadıköyspor’da devre arasında 8 oyuncuyla yollar ayrıldı. Bu oyuncuların yerine ise 9 isimle anlaşma sağlandı. Tarihinin en kötü sezonunu yaşadığı Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta 9 maçlık ilk rauntta hiç kazanamayan Kırmızı-Siyahlılar, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 3 puan topladı. Kadıköy, ligin ilk yarısını son sırada tamamladı.

 

8 oyuncu gitti..

Öte yandan ligin devre arasına girilmesiyle birlikte Kadıköyspor’da 8 oyuncuyla yollar ayrıldı. Bu oyuncuların gönderilmediği ve kulübün menfaatleri doğrultusunda başka takımlarla anlaştıkları öğrenildi. Kaleci Melih Şenol, kanat oyuncuları Karahan Kara, Uğur Karataş, Mehmet Durukan ve Emre Demirtaş, orta sahadan Onur Kara ile santraforlar Hüseyin Akgül ve Arda Akgül, Kırmızı-Siyahlılardan ayrılarak farklı takımlarla anlaşma sağladı.

 

‘Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz’..

Takımın son durumuyla ilgili bilgi veren Kadıköyspor Teknik Direktörü Teoman Parıltan, “Takımımızda ilk devrede forma giyen 8 oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Bu oyuncuların yerine 9 futbolcu transfer ettik. Kulübümüzden ayrılan arkadaşlarımıza bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür ederiz. Kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın. Biz göndermedik. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu kapsamda da oyuncular başka takımlara transfer oldular. Bu oyuncuların yerine 9 transfer yaptık. Bunların da isimlerini önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Kaleci, kanat, orta saha ve santrafor mevkilerine oyuncu aldık. Ayrıca 10 numara pozisyonuna da önemli bir transfer yaptık. Anlaştıklarımızın isimlerini birkaç güne açıklayacağız. Birkaç tanesinde ufak tefek pürüzler kaldı, onları da hallettikten sonra ikinci yarıya başlayabiliriz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.