yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

‘KULÜBÜMÜZÜN HİÇBİR RESMİ SÖZLEŞMESİ YOKTUR’

‘KULÜBÜMÜZÜN HİÇBİR RESMİ SÖZLEŞMESİ YOKTUR’
01.10.2023 13:13
0
A+
A-
  • Yalovaspor Kulübü Başkanı İsmail Kaya, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden istifa eden eski kadın futbol takımı teknik sorumlusu Fatma Başaran’a cevap verdi.

Yeşil-kırmızılı kulübün başkanı, “Yalovaspor kadın futbol takımı hocası olduğunu iddia ederek açıklamalar yapan kişilerle kulübümüzün hiçbir resmi sözleşmesi yoktur” dedi.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde geçen sezon ilk kez mücadele veren Yalovaspor’un kadın futbol takımı teknik sorumlusu Fatma Başaran, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından istifasını duyurmuştu. Yeşil-kırmızılı kulübün kadın futbol takımı tanıtımı ve sponsorluk anlaşmalarında da fotoğraflarda yer alan Fatma Başaran’ın istifa duyurusu sonrası yeşil-kırmızılı kulüpten açıklama geldi.

‘Kulübümüzün hiçbir resmi sözleşmesi yoktur’..

Yalovaspr Başkanı İsmail Kaya, “Yalova Spor Kulübü olarak, son zamanlarda kamuoyunda dolaşan bazı iddialar hakkında açıklama yapma ihtiyacı duyuyoruz. Bu iddialar, kulübümüzün kadın futbol takımı hocası değilse de kulübümüzü ve takımımızı yanıltıcı bir şekilde temsil edebilir. Bu nedenle, netlik sağlamak istiyoruz. Yalova Spor Kulübü, kadın futbol takımı hocalığı pozisyonu için şu anda hiçbir resmi sözleşme yapmış değildir. Ayrıca, kulübümüzün bu pozisyonla ilgili herhangi bir açıklaması veya duyurusu da bulunmamaktadır. Bu nedenle, Yalovaspor kadın futbol takımı hocası olduğunu iddia ederek açıklamalar yapan kişilerle kulübümüzün hiçbir resmi sözleşmesi yoktur ve Yalova Spor kulübü şu anda kadın futbol takımı için hiçbir hocayla anlaşmamıştır, bilgisinin doğruluğunu vurgulamak isteriz” şeklinde konuştu.

‘Kamuoyuyla açıkça paylaşacağımız taahhüt ederiz’..

Yeşil-kırmızılıların başkanı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kulübümüz, sporun değerlerine ve prensiplerine bağlı olarak hareket etmekte ve kamuoyunu doğru ve güvenilir bilgilendirmenin önemini benimsemektedir. Herhangi bir resmi duyuru yapılması durumunda, bunu kamuoyuyla açıkça paylaşacağımızı taahhüt ederiz. Sporun birleştirici gücüne olan inancımızı sürdürüyor ve tüm sporseverleri saygılı ve dürüst bir spor anlayışını desteklemeye davet ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.