yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3628
EURO
34,8966
ALTIN
2.385,77
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

‘KULÜBÜMÜZE GELİP SAKIN SİYASET YAPMAYIN’

‘KULÜBÜMÜZE GELİP SAKIN SİYASET YAPMAYIN’
12.09.2023 17:19
0
A+
A-

YALOVA YEŞİLOVASPOR BAŞKANI ORUÇ’TAN SİTEM

..”SİYASİLERE VE MİLLETVEKİLLERİNE SİTEMİMİZİ BELİRTMEK İSTERİZ.”

..”HEDEFİMİZ, YALOVA’MIZI 3. LİG’DE TEMSİL ETMEK.”

  • Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yalova Yeşilovaspor’da kulüp başkanı Yalçın Oruç, yeni sezonun başlamasına kısa bir zaman kala önemli açıklamalarda bulundu.

Mavi-yeşillilerin genç başkanı, başarılı bir sezonu geride bırakmalarına rağmen maçlara teşrif etmeyen ve kendilerini yalnız bırakan Yalovalı siyasilerle milletvekilleri ve STK’lara sitem ettiklerini dile getirdi.

  • Hedeflerinin, Yalova’yı 3. Lig’de temsil etmek olduğuna dikkat çeken Oruç, bugünlerde kendilerine destekte bulunmayanların, seçim döneminde kapılarını asla çalmamaları gerektiğini kaydetti.

 

Onur ERDİK

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Yalova Yeşilovaspor’da kulüp başkanı Yalçın Oruç, yazılı açıklama yaparak önemli konulara değindi. Kulüp olarak Yalova futboluna ve gençlere verdikleri değer ile desteğin, yaptıkları çalışmalarla ortada olduğunu belirten Oruç, 130’dan fazla lisanslı futbolcuya sahip olduklarını söyledi. Yaptıkları tesislerle birlikte herkesin dikkatini çektiklerini ifade eden mavi-yeşillilerin başkanı, zorlu zamanlarda ve süreçte yanlarında olan herkese teşekkürlerini iletti.

‘Siyasilere ve milletvekillerine sitemimizi belirtmek isteriz’..

Yalova Yeşilovaspor Başkanı Yalçın Oruç, “Başarılı bir sezon geçirdiğimiz halde maçlarımıza teşrif etmeyen siyasilere ve milletvekillerine sitemimizi belirtmek isteriz. Ayrıca aynı sitem, STK temsilcileri için de geçerli. Bu zor süreçlerde yanımızda olmayıp seçim zamanın yaklaşığı şu günlerde siyasi kurnazlık yapıp kulübümüze gelip siyasi menfaat yapmasına asla izin vermiyoruz vermeyeceğiz. Yalova Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç olarak ifade etmek isterim ki; başarılı bir sezon geçirip BAL’a çıktığımız halde bizim başarımızda ya da mutluluğumuzda bizi aramayan sormayan, bir maçımıza bile teşrif etmeyi kendinde görmeyen AK Parti Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin’e ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Seçilmiş bir belediye başkanının işi sadece yol ve kaldırım yapmak değildir. İnsan ilişkileri güçlü bir belediye başkanı bu şekilde davranmaz” şeklinde konuştu.

‘Kulübümüze gelip sakın siyaset yapmayın’..

Mavi-yeşillilerin başkanı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yalovalı milletvekilleri neden sadece seçimlerde halkın arasına karışır? Neden bu düzen değişmez? Sakın ama sakın kulübümüze gelip siyaset yapmayı aklınızın ucundan geçirip menfaat sağlamayı düşünmeyin. Bize söz veren, yanımızda olduğunu ifade eden Yalovalı iş adamları ve STK’lar; hiçbir sözünü yerini getirmedi. Kulübümüze zerre faydası olmayan hiç kimsenin kulübümüzün başarısı üzerinden pirim yapmasına izin vermeyeceğiz. Kulübümüze maddi ve manevi destek sözü verip daha sonra ekonomik sıkıntıdan dem vuran ve kapalı kapılar arkasından başkalarına menfaatleri için döktükleri paraları da biliyoruz ve farkındayız.”

‘Hiçbir zaman tereddüt etmedi’..

Yalovalı iş insanı Ali Demirhan’ın taşın altına elini koyduğunu söyleyen Yeşilovaspor Başkanı Oruç, “Ali Demirhan maddi ve manevi olarak desteğini hiçbir zaman esirgemedi ve bu zor süreçte elini taşın altına koymaktan hiçbir zaman tereddüt etmedi. Ali Demirhan bizim kırmızı çizgimizdir. Başarılı ve Yalova için değerli bir iş adamıdır. Başarılı iş adamları her zaman eleştirilir çünkü eleştirmek en kolay iştir. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova için değerli ve çalışkan bir belediye başkanıdır. Bu süreçte yanımızda olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz. Fakat Mustafa başkanın yanında olup başarısını istemeyen ve hep zorluk çıkararak Mustafa başkanın başarısız olması için kuyu kazanların da farkındayız. Kendisine desteğimizi her zaman hissettireceğiz ve yanındayız” diye konuştu.

‘Hedefimiz Yalova’mızı 3. Lig’de temsil etmek’..

Mavi-yeşillilerin genç başkanı, açıklamasına şu şekilde devam etti: “Yalova Yeşilovaspor kulübü olarak kendi yolumuzu kendimiz belirleyeceğiz. Yanımızda olup bize teveccüh gösterenlerin her zaman yanındayız. Biz kulübümüzü başarılı bir şekilde buralara kadar getirdik. Allah’ın izniyle daha ileriye de taşıyacağız. Hedefimiz Yalova’mızı 3. Lig’de temsil etmek. Bunu da başaracağız. Çünkü biz çalışmaya ve başarıya açız. Yanımızda olmayan Hiç kimseyi de bu başarıya ortak etmeyeceğiz. Bugünden itibaren şahsım ve kulübüm olarak bütün siyasetçilere kapımızı kapatıyoruz. Kulübümüz menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Bize ve kulübümüze karşı yapılan çifte standardı hiçbir zaman unutmayacağız. Bütün gücümüzü kullanıp spora ve sporcuya destek veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın da bu konuda bilgisinin olmasını sağlayacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.