yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3848
EURO
34,7777
ALTIN
2.395,86
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

KOVAC,  KIRMIZI-SİYAHLILARDA!

KOVAC,  KIRMIZI-SİYAHLILARDA!
07.09.2022 14:29
0
A+
A-

ÇİFTLİKKÖY’DEN BİR BOMBA DAH

  • Filedeki temsilcilerimizden Çiftlikköy Belediyespor, transferde bir bomba daha patlattı. Kırmızı-siyahlılar, Bosna Hersekli 22 yaşındaki genç smaçör Andjela Kovac’ı kadrosuna kattı.

Tarihinin ilk yabancı transferini Trinidad Tobagolu Darlene Ramdin’i alarak yapan voleyboldaki ekibimiz, Bosna Hersekli smaçör Kovac’ı da kadrosuna dahil ederek ikinci yabancı transferine imza attı.

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edecek Çiftlikköy Belediyespor, transferlerine bir yenisini daha ekledi. Kırmızı-siyahlı takımımız, Bosna Hersekli smaçör Andjela Kovac’ın transferini duyurdu. Bir sezonluk aranın ardından 2022-2023 sezonunda yeniden Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Bosna Hersekli smaçör Andjela Kovac’a imza attırarak transferi tamamladı. 1.83 boyundaki 2000 doğumlu Bosna Hersekli Kovac, geçtiğimiz sezon ülkesindeki UOK Banja Luka’da forma giymişti.

Geçtiğimiz hafta da hareketli geçmişti..

Hafta içinde orta oyuncu Ebru Kırmaz Dur ve Trinidad Tobagolu Smaçör Darlene Ramdin’le sözleşme imzalayan Çiftlikköy, smaçör Kovac ve daha önceden anlaşma sağlanan pasör Deniz Esinduy’u da kadrosuna katarak, Ekim ayında başlayacak olan sezon için 14 kişilik kadroyu tamamlamış oldu.

‘Güzel bir kadro oluşturduk’..

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, Kovac ve Esinduy’la birlikte transferi tamamladıklarını ifade ederek, “1.Lig için güzel bir kadro oluşturduk. Kadromuzda iki yabancı sporcumuz Darlene Ramdin ve Andjela Kovac’la birlikte Adlin Kaymaz , Ayşegül Külüşlü, Bahar Ekinci, Berfin Öztürk, Damla Aksu, Deniz Esinduy, Tuğba Kınalı, Tuğba Taş, Ebru Kırmaz Dur, Kadriye Durak, Elif Sevinçli, Damlanur Çağıran kadromuzda yer alıyor. Başantrenör Gökhan Rahman Çokşen’le birlikte bu sezon ilk hedefimiz 1.Lig’de kalıcı olmak ve gelebileceğimiz en iyi noktada yer almak. Bize her zaman destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız Sayın Ali Murat Silpagar’a teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı yüksek tempoyla devam ettiriyoruz. Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımımızı güzel bir sezonun beklediğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.