yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0708
EURO
38,0689
ALTIN
2.834,44
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

KOSGEB’DEN PROJE YAZMA EĞİTİMİ

KOSGEB’DEN PROJE YAZMA EĞİTİMİ
27.08.2024 14:01
0
A+
A-

KOSGEB Destekleme Programı kapsamında, KOSGEB Yalova Müdürlüğü tarafından düzenlenen Proje Yazma Eğitimi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

KOSGEB Destekleme Programı kapsamında, KOSGEB Yalova Müdürlüğü tarafından düzenlenen Proje Yazma Eğitimi, Yalova’da büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Eğitim, Yalova Üniversitesi Altınova Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Öğretim Üyesi Gökhan Tımaç’ın katkılarıyla ve Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi’nin desteğiyle, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı. Eğitime, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası üye kuruluşlarının temsilcileri, üniversite öğrencileri ve çeşitli kamu kurumlarının yetkilileri katıldı. Eğitim, katılımcılara proje yazma süreci hakkında kapsamlı bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçladı. Projelerin etkili bir şekilde yazılabilmesi ve desteklenebilmesi için gerekli teknik bilgiler, deneyimli eğitmenler tarafından katılımcılara aktarıldı.

EĞİTİM İÇERİĞİ VE KATILIMCILAR

Eğitim programında, proje öneri hazırlama, proje bütçesi oluşturma, zaman çizelgesi planlama ve proje yönetimi konularında detaylı bilgiler verildi. Katılımcılara, proje yazma sürecinin her aşamasında karşılaşabilecekleri zorluklar ve bu zorlukları aşmanın yolları hakkında pratik bilgiler sunuldu. Proje Yazma Eğitimi, Yalova’daki bireylerin ve kuruluşların proje yazma becerilerini güçlendirirken, aynı zamanda KOSGEB’in destekleme programlarının etkinliğini artırmayı amaçladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.