yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

KONYA’DA DERSİMİZ GALİBİYET

KONYA’DA DERSİMİZ GALİBİYET
24.11.2023 14:39
0
A+
A-

12 DEV ADAM İÇİN ZORLU SINAV!

  • Potadaki ekiplerimizden Semt77 Yalovaspor Basketbol, ligin 12.haftasında zorlu bir karşılaşmada galibiyet serisine bir yenisini daha eklemek için parke mücadelesi verecek.

Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen yeşil-kırmızılı takımımız, son haftaların formda takımı Konyaspor’u deplasmanda devirmeyi planlıyor.

 

Onur ERDİK

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluk kovalayan Semt77 Yalovaspor, 12.hafta maçında yarın Konyaspor deplasmanında mücadele edecek. Sigortam.net yenilgisi sonrası çabuk toparlanan yeşil-kırmızılı takımımız, zirve yarışında İstanbul temsilcisiyle adeta baş başa kaldı. Yeni haftaya girilirken moralleri üst seviyede tutan Faruk Beşok’un öğrencileri, Pazar mesaisinde Konyaspor’a karşı kayıpsız bir şekilde maçı tamamlayıp evine dönmeyi arzuluyor.

Yarınki kritik maç 15.45’te..

Konyaspor ile Semt77 Yalovaspor arasında yarın Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.45’te başlayacak. Kritik sınav öncesi yeşil-kırmızılı takımımız, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde 21 puan ve averajla ikinci sırada bulunuyor. 18 puandaki Konyaspor ise 5.sırada yer alıyor.

Son 6 maçta 1 kez yenildi..

Diğer yandan Semt77 Yalovaspor’un konuk olacağı Konyaspor, son haftalardaki performansıyla dikkat çekiyor. TBL’deki son 6 maçında 1 kez mağlup olan Konyaspor, 5 karılaşmadan ise galibiyetle ayrıldı. Son 6 resmi müsabakada sadece Ankara’da OGM Ormanspor’a boyun eğen Konyaspor; Fenerbahçe Koleji, Esenler Erokspor, Kocaeli BŞB Kağıtspor, Balıkesir BŞB Spor ve son olarak Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler maçlarını kazanmasını bildi.

En iyi sezon..

TBL’deki ekibimiz Semt77 Yalovaspor ise bu sezonki performansıyla dikkat çekiyor. Tarihinin en başarılı yılını yaşadığı bu sezon oynadığı 11 maçta 10 kez parkeden zaferle ayrılan yeşil-kırmızılı temsilcimiz, sadece Sigortam.net’e İstanbul’da kaybetmişti. Tekrar Süper Lig’e yükselmeyi hedefleyen ekibimiz, Konyaspor gibi zor deplasmandan alnının akıyla ayrılmak istiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.