yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2217
EURO
34,7624
ALTIN
2.460,40
BIST
10.348,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

KONTEYNER MAHALLE KURULACAK

KONTEYNER MAHALLE KURULACAK
15.02.2023 13:44
0
A+
A-
  • İHH ve MÜSİAD işbirliğinde depremzede vatandaşlara, içerisinde koltuk, masa, beyaz eşya ve ısınma sisteminin olduğu ‘Konteyner Mahalle’ kurulacak.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

İHH ve MÜSİAD işbirliğinde sürdürülen proje kapsamında depremzedeler için ‘Konteyner Mahalle’ kurulacak.  KDV indirimi ve gelen ayni bağışlar sebebiyle bir konteyner fiyatı 100 bin TL olarak güncellendi. 2 oda, banyo, mutfak ve tuvaleti olan konteyner evler binlerce aileyi soğuktan koruyacak. Tüm evler arazisi düzenlenmiş; altyapısı, beyaz eşya, koltuk, masa, mutfak eşyaları ve ısınma sistemi hazır şekilde ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilecek. Ayrıca mahallede sağlık ocağı, mescid ve kreş de depremzede vatandaşlara hizmet verecek. Konteyner mahalle, AFAD koordinasyonunda MÜSİAD işbirliği ile gerçekleştirilecek ve kış mevsiminde yüzlerce ihtiyaç sahibine sıcak bir yuva olacak. Bu projeye bankadan bağış yapmak isteyenler için açıklama kısmına 18045 yazmak yeterli olacak. Ayrıca YUVA yazıp 3072’ye kısa mesaj gönderilerek 10 TL bağışta bulunabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.