yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3633
EURO
34,6915
ALTIN
2.392,12
BIST
10.162,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

KOLLUK İHBAR VE ŞİKAYET MODÜLÜ EĞİTİMİ YAPILDI

KOLLUK İHBAR VE ŞİKAYET MODÜLÜ EĞİTİMİ YAPILDI
21.02.2023 15:33
0
A+
A-
  • Valilik ve kaymakamlıklar bünyesinde oluşturulan Kolluk İhbar ve Şikayet Modülü’nün işletilmesinde görevlendirilen personele yönelik eğitim düzenlendi.


Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Kolluk İhbar ve Şikayet Modülü Uygulamalı Eğitimi, Yalova Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi. Söz konusu eğitim; Yalova Valiliği İl İdare Kurulu Müdürü Nebiye Yurtsever, Hukuk İşleri Şube Müdürü Doğan Çay ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Şeyda Kaya tarafından, Kolluk İhbar ve Şikayet Modülü’nün işletilmesinde görevlendirilen personele verildi. Eğitimle ilgili olarak yapılan açıklamada, “6713 Sayılı Kolluk Gözetim Komisyonu Kurulması Hakkında Kanun Uygulamasına Dair Yönetmeliğin 75. Maddesi’nin 3. Fıkrası gereğince Valiliğimiz İl İdare Kurulu Müdür Nebiye Yurtsever, Hukuk İşleri Şube Müdürü Doğan Çay ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Şeyda Kaya tarafından, Valilik ve kaymakamlıklar bünyesinde oluşturulan Kolluk İhbar ve Şikayet Modülü’nün işletilmesinde görevlendirilen personelimize yönelik uygulamalı eğitim verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.