yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
14°C
Yalova
14°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Kızlardan kötü başlangıç

Kızlardan kötü başlangıç
26.03.2023 14:21
0
A+
A-
  • Yalovaspor Kadın Futbol Takımı, tarihinde ilk kez mücadele ettiği 3. Lig serüvenine farklı yenilgiyle başladı. Evinde Bursa Demiryolu Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaşan temsilcimiz, tarihi fark yiyerek müsabakayı 14-0 kaybetti.

 

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Kadınlar Futbol 3. Lig 5. Grup’taki temsilcimiz Yalovaspor, 2022-2023 sezonuna kötü giriş yaptı. Yeni kurulan bu sezondan itibaren liglerde yer almaya başlayan yeşil-kırmızılı ekibimiz, misafir ettiği Bursa Demiryolu GSK’ye 14-0’lık farklı skorla mağlup oldu.

Bursa ekibi hızlı başladı..

Amatör Saha 1’de oynanan mücadelede Batuhan Akkuş, Mehmet Yıldız ve Erdem Sırmacı hakem triyosu görev yaptı. Müsabakaya hızlı başlayan Bursa Dermiryolu GSK, 8 ve 12.dakikalarda Fatma Ahretlik’in golleriyle biranda maça 2-0’la start vermiş oldu. 14’te Nisa Nur Ünver’le farkı 3’e çıkaran konuk ekipte 18.dakikada Fatma yine sahne aldı: 0-4. İlk yarıda dakikalar 20’yi gösterdiğinde bu kez Zehra Bayhan, rahat bir gole imza atıp durumu da 5-0’a getirdi. 36’da Fatma Ahretlik ve 43’te Zehra Beyhan’ın golleriyle Bursa temsilcisi, devre arasına 7-0 önde girdi.

Goller devam etti.

İlk yarıdaki gollü oyununu ikinci devrede de sürdüren Demiryolu GSK, 53’te Nisa Nur ve 3 dakika sonra da Zehra’nın golleriyle durumu 9-0 yaptı. Konuk takımda oyuna sonradan giren Sevilay Karakütük, 62.dakikadaki şık golüyle farkı çift haneli rakama çıkardı: 0-10. 80’de Nisa Nur Ünver, 83’te Eslem Çevik ve 87’de yine oyuna sonradan dahil olan Ceren Çetinkaya ile üst üste goller bulan Bursa Demiryolu GSK’de 90.dakikada günün başarılı isimlerinden Nisa Nur Ünver, kaydettiği golle skoru 14-0 olarak belirledi. Bu sonuçla Bursa temsilcisi, ligdeki puanını 6’ya yükseltti. İlk haftayı bay geçen Yalovaspor Kadın Futbol Takımı ise ilk resmi maçına çıktığı ikinci haftada tarihi farkla sahadan mağlup ayrıldı ve puan alamadı. Temsilcimiz, 3.haftada Bursa’da Ağaköyspor’a konuk olacak. Demiryolu GSK ise haftayı bay geçecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.