yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

KIZLAR RÖVANŞI DA BIRAKMADI

KIZLAR RÖVANŞI DA BIRAKMADI
07.05.2023 17:25
0
A+
A-

‘HASRET’ SONA ERDİ!

  • Yalovaspor Kadın Futbol Takımı, ligin 9.hafta maçında Bursa deplasmanında Çimenspor’la karşı karşıya geldi.

Yeşil-kırmızılı takımımız, Hasret Nisa Memiş’in şov yaptığı mücadeleyi 5-0’lık farklı skorla kazanarak, galibiyet hasretine de son vermiş oldu.

 

Onur ERDİK

Tarihinde ilk kez Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi’ne yer alan Yalovaspor, 5. Grup’taki 3 puan özlemini Bursa’da giderdi. Ligin ilk yarısında Yalova’da 8-0 mağlup ettiği Çimenspor’a konuk olan yeşil-kırmızılı takımımız, rövanşı da bırakmadığı rakibinden 3 puanı 5-0’lık skorla almasını bildi.

Çok iyi başladık..

Bursa Mustafa Kemal Paşa İlçe Stadyumu’nda oynanan Çimenspor-Yalovaspor mücadelesinde Oğuzhan Olgaç, Mustafa Küçük ve Eray Çetin hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşmaya iyi başlayan Yalovaspor, ilk bölümlerden itibaren kontrolü elinde tuttu. Müsabakanın 17.dakikasında Şeymanur Özmen’in asistinde Hasret Nisa Memiş topu ağlara gönderdi ve temsilcimiz 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran temsilcimizde 30.dakikada Hasret Nisa, bu kez Zeynep Azra Aygün’ün asistini golle sonuçlandırıp skoru da 2-0’a getirdi.

Hasret gollerini sıralamaya devam etti..

Günün başarılı ismi Hasret Nisa Memiş, gollerini sıralamaya devam etti. 37.dakikadaki atakta Yasemin Cesur’un pasında Çimenspor file bekçisini bir kez daha avlayan Hasret, kendisinin ve Yalovaspor’un üçüncü golüne imzasını attı. İlk yarıda başka gol olmadı ve temsilcimiz, devre arasına 3-0’lık skor avantajıyla önde girdi. İkinci 45 dakikaya da yeşil-kırmızılı ekibimiz etkili başladı. Mücadelede dakikalar 61’i gösterdiğinde bu kez Sude Meryem Çalık’ın nefis asistinde Hasret Nisa Memiş yine boş geçmedi ve şık dokunuşla farkı 4’e çıkardı. Mücadelede son sözü 90’da Aysima Ünal’ın asistinde Sude Meryem Çelik söyledi ve Yalovaspor, Çimenspor deplasmanında 3 puanı 5-0’lık galibiyetle elde etti.

Puanımızı 7’ye yükselttik..

Bursa’da Çimenspor’u 5-0 mağlup eden yeşil-kırmızılı takımımız Yalovaspor, bu galibiyetle puanını 7’ye yükseltti. Tarihinde ilk kez katılım sağladığı 3. Lig organizasyonunda son hafta öncesinde 7 puana ulaşan Yalovaspor, maratonun son haftasında evinde Bilecikspor’la karşı karşıya gelecek. Çimenspor ise ligin 9. ve son haftasında Bursa Demiryolu Gençlik ve Spor Kulübü’le kozlarını paylaşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.