yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

KİVİ KOŞUSUNA 600 SPORCU KATILDI

KİVİ KOŞUSUNA 600 SPORCU KATILDI
09.10.2023 16:01
0
A+
A-
  • Yalova’nın Altınova ilçesine bağlı Subaşı beldesindeki 10. Kivi Festivali kapsamında düzenlenen 4.Yalova Kişi Koşusu bu yıl da nefesleri kesti.

600 sporcunun mücadele verdiği organizasyonda 30’a yakın farklı kategoride ödüller sahiplerini buldu.

 

Onur ERDİK

  1. Yalova-Subaşı Kivi Festivali kapsamında düzenlenen 4. Yalova Kivi Koşusu bu yıl da Türkiye’nin farklı illerinden katılan koşucuların katılımıyla geçekleşti. Subaşı Beldesi Futbol Sahasında başlayıp, kivi bahçelerinin arasından Hersek Lagünü’ne uzanan, doğayla iç içe olan parkurda mücadele eden her yaştan 600 sporcu kıyasıya mücadele etti.

50 bin TL’lik para ödülü..

Her yaş grubundan sporcunun 5 ve 10 kilometre olmak üzere iki farklı kategoride yarıştığı kivi koşusunda parkurun güzelliği övgü aldı. 30’a yakın farklı kategoride ödülün verildiği yarışma sonunda dereceye giren atletler kürsüye davet edilerek ödüllerini aldılar. Toplamda 50 bin TL değerinde para ve kupa ödüllerinin yanı sıra çekilişle Termal otellerde konaklama ve Ayvalık tatili hediye edilen sporcular organizasyondan dolayı Subaşı Belediyesi ve Yalova Kivi Birliği’ne teşekkür ettiler.

‘Katılım çok yüksekti’..

Yalova Kivi Koşusu Koordinatörü Orhan Güner, “Yalova’mıza, Subaşı’mıza katma değer yaratacak çeşitli etkinliklerle ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yıl 4.’sünü gerçekleştirdiğimiz Yalova Kivi Koşusu’nda katılım çok yüksekti. Bu katılım bizi her yıl bir öne taşıyor. Yalova’nın coğrafi işareti alan kivinin ve bölgenin tanıtımına katkı katkı sağlayacak tüm organizasyonların içinde yer alamaya devam edeceğiz. Kivi Koşusu’na sponsor olarak destek tüm kurum ve kuruluşlara minnettarım” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.