yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3955
EURO
34,7994
ALTIN
2.402,82
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

‘KISITLI İMKANLARLA MÜCADELE ETTİK’

‘KISITLI İMKANLARLA MÜCADELE ETTİK’
02.04.2023 16:46
0
A+
A-
  • Sezon başında göreve başladığı Hersekspor’dan geçtiğimiz günlerde ayrılan genç ve başarılı çalıştırıcı Halil Erdoğan, HABERCİ’ye özel açıklamalarda bulundu. Erdoğan, görev yaptığı süre içerisinde kısıtlı imkanlarla ile mücadele ettiklerini söyledi.

 

Onur ERDİK

Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Hersekspor’la geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran başarılı teknik direktör Halil Erdoğan, mavi-beyazlı takımda iyi işlere imza attıklarını inandığını kaydetti. Sezon başında geldiği Altınova temsilcisinde kısıtlı bütçe ve kadro ile iyi işler çıkartan Erdoğan yönetimindeki Hersekspor, şampiyonluk potasında yer almasa da üst sıralara oynayan takım haline geldi.

‘Kısıtlı imkanlarla mücadele ettik’..

2022 yılı Haziran ayında Hersekspor Başkanı Murat Altınbaş ile karşılıklı anlaşıp el sıkışarak yola çıktıklarını belirten genç çalıştırıcı Halil Erdoğan, “Lig boyunca 12 kişi ile oynadık. Hersekspor olarak her maça 3 ya da 4 kişi eksik çıktık. Tam takım olduğumuz tüm maçları kazandık. Hele ki Çınarcık Belediyespor’la ligin ilk yarısında oynadığımız bir maç vardı. 7 kişi eksik çıktık. 3 büyük takıma karşı bir kez tam takım kadro ile mücadele verdik. Yeşilovaspor müsabakasında 25.dakikada kırmızı kart görüp 10 kişi kaldık. Ancak buna rağmen elimizden gelen mücadeleyi ortaya koymaya çalıştık. Görev yaptığım süre içerisinde kısıtlı imkanlarla mücadele ettik. Allah’a şükür çok iyi yere getirdik takımı. Klasik amatör takım sıkıntıları ne varsa çektik, yaşadık. Karşımızda profesyonel bütçe ve imkanları olan kulüplere karşı ancak bu kadar olur. Ben gelmeden önce Hersekspor küme düşmemeye oynayan bir takımdı. Az da bütçesi vardı. Bilgi ve tecrübemizi nokta dokunuşlarla birleştirip Hersekspor’u ilk 4 içine yazdırdık. Ancak bazı sebeplerden dolayı takımdan ayrılmak zorunda kaldım. Görev aldığım süre içerisinde bizlerden destelerini esirgemeyen Hersekspor Kulübü Başkanı Murat Altınbaş’a ve saha içerisinde yüreklerini ortaya koyan futbolcularımıza güzel bir sezon için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.