yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2549
EURO
34,7126
ALTIN
2.386,66
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

KIRAN KIRANA YARIŞ!

KIRAN KIRANA YARIŞ!
28.08.2022 12:09
0
A+
A-

ÇEYREK FİNALE SON ÜÇ BİLET

  • Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası’nda grup maçlarında altıncı hafta geride kaldı. Birbirinden çekişmeli müsabakaların yapıldığı organizasyonda 5 takım çeyrek finali garantilerken; son 8’e kalan üç bileti, son hafta mücadeleleri belirleyecek.

 

Onur ERDİK

Winner Sport tarafından düzenlenen ve Fatih Halı Saha’nın ev sahipliğini yaptığı Şirketler Kupası 2022 organizasyonunda artık grup maçların son haftaya girilecek. Birbirinden çekişmeli ve kıran kıran müsabakalara sahne olan turnuvada altıncı hafta heyecanı da geride kaldı. A Grubu’nda; Mariner Mühendislik ve Sefine Tersanesi, daha önce çeyrek finale adını yazdırmıştı. Bu grupta son 8 için diğer iki takım da son haftada netlik kazanacak. Cemre Tersanesi, Beşiktaş Tersanesi ve Elegantpark arasındaki ilk 4 mücadelesinde kazanan iki takım, 7.haftada kesinleşecek. B Grubu’nda da Gemak Group, A-B Makine ve Bay99 İnşaat, çeyrek finale adlarını yazdıran takımlar olmuştu. Bu grupta son çeyrek finalist ise Ümelsan ile Yeşil Körfez Su Birliği arasında oynanacak karşılaşmadan çıkan sonuca göre belli olacak.

A Grubu’nda derbi, Sefine Tersanesi’nin..

Şirketler Kupası’nda 6.haftada birbirinden güzel maçlar oynandı. Haftanın açılış mücadelesinde Birfen Elektrik, Yapın İnşaatı 8-4’lük skorla geçti ancak çeyrek final şansını kaçırdı. Elegantpark’ın Ro-roport’a karşı 5-0 hükmen kazandığı bu grupta Mariner Mühendislik, ilk yarısını 4-2 geride kapattığı maçta Beşiktaş Tersanesi’ni 8-6 devirdi. Haftanın belki de sonucu en çok merak edilen ve büyük ilgi gören müsabakasında Sefine Tersanesi, son dakikalarına golsüz eşitlikle girilen maçta Cemre Tersanesi’ni 2-1 mağlup etmesini bildi.

A-B Makine rahat kazandı..

Organizasyonun B Grubu’nda 6.haftada sadece bir maç oynandı. Gemak Group, 6-3 devam eden maçta Aktif Hastanesi’nin sahadan çekilmesi nedeniyle müsabakayı 6-0 hükmen kazanmış oldu. Bay99 İnşaat da maça çıkmayan Atakent Hastanesi karşısında 5-0 galip ilan edildi. Yine Yeşil Körfez Su Birliği, Yalova Ambalaj karşısında 5-0 hükmen kazandı. Bu grupta haftanın kapanış müsabakasında A-B Makine, Ümelsan’ı 5-1’lik rahat skorla yendi.

5 takım garantiledi..

Oynanan 6.hafta karşılaşmalarının ardından A Grubu’nda 16’şar puanla ilk iki sırayı alan Mariner Mühendislik ile Sefine Tersanesi, zirveyi paylaşan takımlar oldu. Ayrıca bu iki takım, çeyrek finale yükseldi. 10 puanlı iki takımdan Cemre Tersanesi üçüncü ve Beşiktaş Tersanesi de dördüncü sırada haftayı bitirdi. Bu takımları 9 puanlı Elegantpark takip etti. Bu üçlüden iki takım daha, gruptaki son hafta karşılaşmalarının ardından son 8’e yükselecek. 6 puanla 6.sırada bulunan Birfen Elektrik’in yanı sıra; 3 puanla 7.sıradaki Ro-roport ve puansız son sıradaki Yapın İnşaat’ın çeyrek final şansı kalmadı. B Grubu’nda 16’şar puanlı Gemak Group ve A-B Makine, ilk iki sırayı paylaşıp çeyrek finale adını yazdırdı. 14 puanla üçüncü sıradaki Bay99 İnşaat da son 8 arasında kendisine yer buldu. 9’ar puanlı iki takımdan Ümelsan 4., Yeşil Körfez Su Birliği de 5.sırada. Bu iki takım arasında 7.haftada oynanacak maçı kazanacak ekip, çeyrek finale yükselmiş olacak. 3’er puanlı Yalova Ambalaj ve Aktif Hastanesi ile puansız son sıradaki Atakent Hastanesi’nin matematiksel olarak çeyrek finale yükselme şansı tamamen bitti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.