yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1262
EURO
38,1155
ALTIN
2.911,94
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
26°C
Yalova
26°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
28°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C

KIRAN KIRANA MÜCADELE!

KIRAN KIRANA MÜCADELE!
24.09.2024 13:08
0
A+
A-

RO-RO PORT ÇEYREK FİNALDE, PINARBAŞI BEKLEMEDE

Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi heyecanı tüm hızıyla sürerken, takımların çeyrek finale yükselebilme mücadelesi nefesleri kesiyor.

  • 5.haftası oynanan maratonda B Grubu’nda Yalova Ro-Ro Port, Aktif Hastanesi’ni 6-3’lük skorla devirerek çeyrek finale adını yazdırdı.

 

Onur ERDİK

Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi müsabakaları devam ediyor. Kaptan Halı Saha Tesislerinde oynanan ve Kent77 YouTube kanalından canlı olarak verilen turnuvanın 5.haftası, önceki akşam yapılan müsabakalarla resmen start aldı. Birbirinden zorlu ve önemli iki maçın oynandığı turnuvada A Grubu’nda Pınarbaşı, güçlü rakibin Beşiktaş Tersanesi’ni düello sonunda 4-3 devirdi. B Grubu’nda ise Yalova Ro-Ro Port, Aktif Hastanesi karşısında 6-3 galip gelerek son 8’e kaldı.

Pınarbaşı’ndan müthiş geri dönüş..

Pazartesi mesaisinde A Grubu’nda Beşiktaş Tersanesi ile Pınarbaşı kozlarını paylaştı. Ev sahibi Beşiktaş, ilk 10 dakikası sessiz geçilen maçın 12 ve 13.dakikalarında üst üste goller bulup 2-0’lık avantajı yakaladı. Ancak demoralize olmayan ve maçtan kopmayan Pınarbaşı, 16 ve 18.dakikalarda bulduğu gollerle skoru 2-2 yaptı. İlk yarı da bu skorla sona erdi. İkinci devrede de kıran kırana mücadele devam ederken, Beşiktaş Tersanesi 3-2 öne geçse de ‘Var’ kontrolü sonrası siyah-beyazlıların golü iptal edildi. Bir dakika sonra Pınarbaşı 3-2 öne geçti ve bu kez konuk ekibin golü için ‘Var’ incelemesi yapıldı. Ancak hakem Kaan Duman, kontrol sonrasında golü verdi ve Pınarbaşı 2-0 geriye düştüğü müsabakada 3-2’lik avantajı yakaladı. 50.dakikada Beşiktaş Tersanesi, aradığı beraberlik golünü buldu ve skor 3-3’e geldi. Ancak 50+4’te Pınarbaşı’nın elde ettiği gol sonrası konuk ekip, zorlu kapışmadan 4-3 galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 6’ya yükselten Pınarbaşı, gruptan çıkabilmesi için diğer maçların sonuçlarını bekleyecek. Beşiktaş Tersanesi de 6 puanda kalmasına rağmen Cuma günü Yalova Belediyesi Personel AŞ ile erteleme müsabakasına çıkacak ve gruptaki kaderi belirlenecek.

Ro-Ro Port bileti kaptı..

Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde Pazartesi mesaisinde B Grubu’nda Yalova Ro-Ro Port ile Aktif Hastanesi karşılaştı. Son şampiyon unvanını elinde tutan Ro-Ro Port, ilk bölümlerde skor bulmakta zorlanmasına rağmen üst üste gollerle biranda oyundaki üstünlüğünü skora yansıttı. Rıza Burak Kahriman ve arkadaşları, dirençli Aktif Hastanesi’ni zor geçen maçın ardından 6-3 mağlup etmesini bildi. Bu sonuçla Ro-Ro Port, B Grubu’nda 10 puana yükselip grubunu ikinci sırada bitirmiş oldu. 6 puanda kalan Aktif Hastanesi’ni gruptan çıkabilmesi için, hemen aşağısında bulunan İDO ile Gemak takımlarının maç sonuçlarını bekleyecek.

Bugün iki maç var..

Öte yandan Winner Sport’un düzenlediği turnuvada gruplardaki beşinci hafta heyecanı bugün iki maçla devam edecek. B Grubu’nda saat 19.00’da Gemak ile Yeşil Körfez Su Birliği karşı karşıya gelecek. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde ise A Grubu’nda Mariner Mühendislik ile Yalova Belediyesi Personel AŞ kozlarını paylaşacak. Kaptan Halı Saha Tesislerindeki bu iki maç da Kent77YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.