yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
18°C

KEREM’DEN ALTIN VURUŞ!

KEREM’DEN ALTIN VURUŞ!
07.03.2022 14:51
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta şampiyonluk potasını yakından ilgilendiren müsabakada Bigaspor ile Yalovaspor, Çanakkale’de kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen maçın ilk yarısında Yeşil-Kırmızılılar, ikinci 45 dakikanın genelinde de Mavi-Beyazlı takım Bigaspor oyunun hakimiydi. Son dakikalarına golsüz eşitlikle girilen maçın 88.dakikasında sahne alan Kerem Yaşa, temsilcimize altın değerinde 3 puan kazandırdı. Attığı muhteşem vole golüyle Yalovaspor’un sahadan 1-0 galip ayrılmasını sağlayan Kerem, takımımızı adeta şampiyonluk yarışında tutarken; Bigaspor’un da zirve umutlarını tamamen sonlandırdı.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı..

Maça hızlı başlayan Yalovaspor ilk dakikalarda yakaladığı iki net fırsatı golle sonuçlandıramadı. İlk 45 dakikada rakibine göre daha etkili ve atak bir oyun sergileyen Yeşil-Kırmızılı takımımız, skor avantajını ele geçirecek golü bulamayınca devre arasına golsüz eşitlikle gidildi.

Kerem yine sahnede..

Mücadelenin ikinci devresine ise Bigaspor daha istekli start verdi. Bu 45 dakikanın genelinde oyunun hakimi olan Bigaspor’a karşı direnen temsilcimiz, rakibinin net 3-4 fırsatına geçit vermedi. Dakika 88’de Kerem Yaşa harika voleyle Yalovaspor’u 1-0 öne geçirdi.

Tribünlerden yabancı madde yağdı..

Karşılaşmada özellikle Yalovaspor’un da öne geçmesiyle birlikte Bigaspor tribünlerinden sahaya çok sayıda yabancı madde atıldı. Konfeti ve yanan meşalelerin ardından Yeşil-Kırmızılıların yedek kulübesi de yoğun baskı altına alındı. Ancak temsilcimiz müsabakadan 1-0 galip ayrılıp şampiyonluk yarışındaki iddiasını devam ettirdi. Bu sonuçla 34 puana ulaşan Yalovaspor, lider Ayvalıkgücü Belediyespor’un 3 puan gerisinde matematiksel olarak iddiasını sürdürdü. 27 puanda kalan Bigaspor da zirve yarışına havlu attı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.