yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2924
EURO
34,7058
ALTIN
2.396,19
BIST
10.322,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
21°C
Yalova
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ’

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ’
16.01.2024 18:10
0
A+
A-

YALOVA BELEDİYE BAŞKANI VE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA TUTUK:

‘STOK KONUT İLE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ’

  •  Yalova Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Tutuk, kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, stok konut müjdesi ile ilgili bilgiler verdi.

..”Şehrimizin yüzde 65’i kentsel dönüşüme girmiş vaziyette, amacımız yüzde 35’ini de kentsel dönüşüme sokmak.”

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Tutuk, 4 yıl boyunca Yalova’da 14 mahalleye hizmet götürdüklerini söyledi. Altyapıdan şehrin ışıklandırılmasına, ana isale hattından asfalt kaplamaya kadar Yalova’da çalışmaların sürdürüldüğünü ifade eden Tutuk, “Birinci derece deprem bölgesi olan ilimizde kentsel dönüşüm hamlesini başlattık” diyerek HABERCİ özel açıklamalarda bulundu. Stok konut projesi ile ilgili de bilgiler veren Tutuk, “Stok konut ile kentsel dönüşümün önü daha da açılacak. Yalova’yı güvenli bir şehir haline getireceğiz. Şehrimizin yüzde 65’i kentsel dönüşüme girmiş vaziyette, amacımız yüzde 35’ini de kentsel dönüşüme sokmak. Stok konut ile vatandaşımıza; ‘sizi şu daireye alıyoruz’ diyeceğiz. Bu kentsel dönüşüm için çok önemli bir proje. Şehrimizi bu vizyon ile tanıştıracağız” dedi.

‘14 mahallenin, her sokağında izimiz var’

14 mahallenin, her sokağında izleri olduklarını kaydeden Başkan Tutuk, “Göreve geldiğimiz andan itibaren şehrimizi AK Parti belediyeciliği ile tanıştırdık. Görevi devraldığımızda, hiçbir vaadimiz yokken 14 mahallenin, her sokağında izimiz var. 2024 seçimlerinde şehrimizi AK Parti belediyeciliği ile taçlandırarak, Yalova’yı hak ettiği yere getireceğiz. Güzel şehrimizde tüm vatandaşlarımız için çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.