yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3561
EURO
34,8758
ALTIN
2.404,53
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

KENT KUPASI, OKÇULUK VE BASKETBOL MÜSABAKALARIYLA SONA ERDİ

KENT KUPASI, OKÇULUK VE BASKETBOL MÜSABAKALARIYLA SONA ERDİ
17.07.2023 15:53
0
A+
A-
  • Yalova’da bu yıl ikincisi yapılan Şehir Oyunları Kent Kupası organizasyonu, okçuluk ve basketbol müsabakalarıyla sona erdi.

Birbirinden keyifli farklı spor branşlarındaki karşılaşmalarla yüzlerce sporcunun mücadele verdiği Şehir Oyunları Kent Kupası, haftalarca büyük bir ilgiyle takip edildi.

 

Onur ERDİK

Bu yıl ikincisi düzenlenen Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası, hafta sonu gerçekleştirilen müsabakalarla sona erdi. Hafta sonu okçuluk ve basketbol branşlarında gerçekleştirilen yarışmalar, heyecanlı anlara sahne oldu.

Nefes kesen müsabakalar..

Sabah erken saatlerde başlayan müsabakalardan ilki okçuluk branşında yapıldı. Kent Kupası Geleneksel Türk Okçuluğu Puta Koşusu, adı altında yapılan müsabakalarda, şehrimizdeki sporcuların yanı sıra; İstanbul ve Bursa’dan gelen sporcular da yer aldı. Erkekler ve kadınlar olmak üzere 2 kategoride düzenlenen turnuvanın sonuçları ise şu şekilde oldu;

Erkekler; 1. Murat Üstün (Göktuğ Geleneksel Okçuluk), 2. İbrahim Afraziloğlu (Tulpar Geleneksel Okçuluk), 3. Hayati Akkaya (Hasanağa Geleneksel Okçuluk), 4. Dinçer Öner (Göktuğ Geleneksel Okçuluk)

Kadınlar; 1. Ayşegül Demirbağ Çalışkan (Delular Geleneksel Okçuluk), 2. Zeynep Polat (Atıcılar Tekkesi), 3. Sevgi Duran (Hasanağa Geleneksel Okçuluk), 4. Aslı Kaleoğlu (Atıcılar Tekkesi)

Başkan Tutuk, basketbol müsabakalarını izledi..

Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, müsabakaların sonunda sporcuları tebrik ederek madalyalarını, katılım belgelerini ve hediyelerini sporculara takdim etti. Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası müsabakaları, akşam saatlerinde basketbol turnuvaları ile devam etti. Yalova Belediyesi tarafından Gazipaşa Caddesi 17 Ağustos Parkı içerisindeki yenilenen sahalarda gerçekleştirilen turnuvada takımlar, kıran kırana mücadele etti. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, hemşerileri ile bir araya gelerek bir süre düzenlenen maçları izledi. Başkan Tutuk, maçların sonunda ise sahaya gelerek turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

Sıralamalar belli oldu..

Vatandaşların heyecanla takip ettiği maçların sonunda büyükler kategorisinde birinciliği İstanbulls, ikinciliği Anıt Sgut, üçüncülüğü Lakers ve dördüncülüğü ise Yalova 77 oldu. Gençler Kategorisinde; Golden Boys şampiyon, Team Telli ikinci, Kara Ambar Basketçiler üçüncü ve Los Galacticos ise dördüncü olarak dereceye girdi. Ayrıca bayanlarda Mamba ilk sırada yer aldı. Zıp Zıp ikinci, Vip 77 üçüncü ve İsimsizler ise dördüncülükle turnuvayı tamamladı. Dereceye giren sporculara kupa, madalya ve katılım belgeleri, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Candan Yılmaz, Yalova Belediyespor Koordinatörü Sefa Demir ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Erkan Çetintaş tarafından verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.