yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

KENT KONSEYLERİ BULUŞTU

KENT KONSEYLERİ BULUŞTU
23.08.2023 14:27
0
A+
A-
  • Kent Konseyleri ikinci defa bir araya geldi. Altınova, Subaşı ve Yalova Kent Konseyi, Çınarcık Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde toplandı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir’in başkanlığı döneminde başlatılan kapsayıcı anlayışla hareket eden Yalova Kent Konseyi, Yalova’daki bütün Kent Konseyleri’nin belirli aralıklarla toplanarak, istişare toplantıları yapması adına gerçekleşen organizasyonların ikincisi Çınarcık Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya; Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ve Yönetimi, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt ve Yönetimi, Çınarcık Kent Konseyi Başkanı Tuncay Okatan ve yönetimi yer aldı. Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, “Uzun yıllardan beri görev yapan ve kendi bölgelerinde hizmet eden Kent Konseylerimiz bu zamana kadar bir araya gelmedi. Bunun ilkini Altınova’da başlatarak. İstişare kültürünün oluşmasına adım attık. Bugün de ikincisi düzenlenerek, istişare toplantılarının geleneksel hale gelmesini sağladık. Belli aralıklarla bu toplantılar devam edecek. Bu sayede daha etkin ve daha işbirliği içerisinde organizasyonlar ve etkinlikler düzenlenebilecektir. Bugün bizleri misafir eden Çınarcık Kent Konseyi Başkanı Tuncay Okatan’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.