yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5894
EURO
34,7907
ALTIN
2.422,92
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ KURULDU

KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ KURULDU
15.03.2022 15:54
0
A+
A-

Yalova’da ilk kez kurulan Kent Konseyi Gençlik Meclisi 1. Olağan Toplantısı’nı gerçekleştirerek, başkan ve yürütme kurulu üyelerini seçti.

 

..”Yalova’nın tüm gençlerini kapsayacak bir gençlik meclisi olmasını istiyoruz. Ayağı yere sağlam basan, Yalova için, ülkemiz için projelerde bizler her zaman yanınızda olacağız.”

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi 1.Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda iki liste aday olmak üzere Fatih Ayaz ve Salih Can Akdemir yarıştılar. Fatih Ayaz, 35 oy ile Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı olarak seçildi. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılan genel kurula; Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ile Kent Konseyi Üyesi Mehtap Hiçyılmaz katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda; adaylar kendilerini tanıttılar.

‘Sizler Yalova’nın geleceğisiniz’

Gençlere her zaman güveninin tam olduğunu söyleyen Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir de bir konuşma yaptı. Kandemir konuşmasında, “Karşımda duran bu topluluk sadece Yalova’nın değil, ülkenin de geleceğine yön veren bir gençlik. 24 Aralık’ta yeni bir vizyonla Kent Konseyi başkanı, yürütme kurulu, çalışma gruplarını oluşturduk. Şu anda başkan ve yürütme kurulu üyelerimiz Yalova’da bir şeyleri başarmış, kendi branşlarında Yalova’ya hizmet etmiş arkadaşlar. Kent Konseylerinin olmazsa olmazı, kadın meclisi, gençlik meclisi, engelli meclisi. Bunların kurulması noktasında hız verdik. Şu andaki gençlik meclisi oluşmasında; Yalova’nın tümünü kucaklayacak şekilde bir yapı oluşması için çalıştık. Yalova’nın tüm gençlerini kapsayacak bir gençlik meclisi olmasını istiyoruz. Ayağı yere sağlam basan, Yalova için, ülkemiz için projelerde bizler her zaman yanınızda olacağız. Gençlerle birlikte Türkiye’ye örnek olacak projelerin ortaya çıkmasını istiyorum. Sizler Yalova’nın geleceğisiniz. Daha önceki gençlik meclisi kurucularımızdan Sayın Ahmet Büyükgümüş şu anda Yalova Milletvekili. Genel sekreterliğimizi yapmış olan Sayın Hasan Soygüzel, İl Genel Meclisi Başkanı. Her anlamda ülkemize, milletimize hizmet edecek bir basamak burası. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Yönetim listesi belli oldu

Konuşmaların ardından başkanlık seçimi ve yürütme kurulu üyeleri için oy kullanıldı. Salih Can Akdemir 15 oy alırken, Fatih Ayaz ise 35 oy ile başkan olarak seçildi. Yürütme kurulunda ise şu isimler yer aldı: Gülsüm İrem Uçarer, Beyza Hazal Aktaş, Kadir Can Aslıyüksek, İlham Yöndem, Koray Can Köse, Canay Caner, Mehmet Samet Balğız, Özge Sözer, Berfu Nur Kurnaz, Oğuzhan Binici, Sezgin Altınel, Tuğçe Biçer, Efe Şahin, Tunahan Akkaya, Ahmet Anıl Sözbilici.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.