yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

KAZANIN DA GELİN!

KAZANIN DA GELİN!
11.11.2022 12:35
0
A+
A-

YOSK, İZMİR DEPLASMANINDA

  • Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), ligin 7.haftasında bugün İzmir Büyükşehir Belediyesi deplasmanına çıkacak.

Ligde son iki haftada güçlü rakiplerine karşı kaybederek şimdilik play-off potasının aşağısında bulunan yeşil-kırmızılı takımımız, formda rakibini devirmenin planını yapıyor.

 

Onur ERDİK

AKSA ve HDI Sigorta’nın destekleriyle Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden YOSK, 7.hafta maçları kapsamında bugün İzmir deplasmanında galibiyet arayacak. Son haftalarda birbirinden güçlü rakiplerine karşı maçların sonunu bir türlü getiremeyip parkeden yenilgiyle ayrılan ve şimdilik play-off potasının aşağısında bulunan yeşil-kırmızılı takımımız, bugünkü İzmir deplasmanından zaferle ayrılarak galibiyet hasretine son vermeyi amaçlıyor.

14.00’te başlayacak..

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile YOSK arasında bugün İzmir’de yapılacak müsabaka, saatler 14.00’ü gösterdiğinde başlayacak. Zorlu karşılaşma öncesinde yeşil-kırmızılı takımımız YOSK, 8 puan ve averajla 10.sırada bulunuyor. 10 puanlı İzmir ekibi de averajla 5.sırada haftaya girmeye hazırlanıyor. Öte yandan Ege temsilcisi, ligde oynadığı son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. Yeşil-kırmızılı takımımız Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ise çıktığı son 5 müsabakada sadece 1 galibiyet alırken; 4 maçta ise rakiplerine boyun eğdi.

‘Her şeyimizle mücadele edeceğiz’..

İzmir deplasmanı öncesi konuşan YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, “Ligde inişli çıkışlı grafik çiziyoruz. Son iki haftada da güçlü rakiplerimize karşı kaybedip taraftarımızı üzdük. Ancak ilk haftalarda bunlar olağan durumlar. İnşallah İzmir deplasmanıyla galibiyet serisinin başlangıcını yapacağız. Her şeyimizle mücadele edeceği. Bu müsabakayı kazandığımız ve formda bir İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni mağlup ettiğimiz takdirde ilerleyen haftalar için her şey çok daha güzel olacak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.