yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

KAZANANI ÜÇÜNCÜ MAÇ BELİRLEYECEK!

KAZANANI ÜÇÜNCÜ MAÇ BELİRLEYECEK!
27.06.2022 15:44
0
A+
A-

 

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde play-off yarı final serisi ikinci maçlarının heyecanı yaşandı. Ezeli rekabette Fenerbahçe, Galatasaray Tunç Holding’i 64-50 devirip durumu 1-1 yaptı.

 

Onur ERDİK

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde play-off yarı final serisi ikinci maçında Galatasaray Tunç Holding ile Fenerbahçe takımları karşı karşıya geldi. Zorlu geçen müsabakada gülen taraf 64-50’lik skorla sarı-lacivertli ekip olurken; Fenerbahçe bu sezonki 34.resmi maçında 33.galibiyetini elde etti.

Fenerbahçe hızlı başladı..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan maça Fenerbahçe hızlı başladı. Galatasaray Tunç Holding ekibinde Kovid-19 karantina süreleri bitiren Mücahit Günaydın ve Deniz Acar da forma giydi. Müsabakanın ilk periyodunu Fenerbahçe 16-7 önde geçti. İkinci çeyrekte Galatasaray toparlanma gösterse de bu periyodu da 19-17’lik üstünlükle tamamlayan sarı-lacivertliler, soyunma odasına 11 sayı farkla 35-34 önde gitti.

Galatasaray reaksiyon gösterdi ama yetmedi..

Mücadelenin ikinci yarısında Galatasaray, hücumda reaksiyon gösterse de sarı-kırmızılılar istediği dönüşü yapamadı. Üçüncü periyot sonunda 16-12 önde olan Fenerbahçe, son çeyreğe de 15 sayı farkla 51-36 üstün girmesini bildi. Final periyodunda Galatasaray bir ara farkı tek hanelere kadar düşürse de çabuk toparlanan Fenerbahçe, bu 10 dakikayı 14-13 kaybetmesine rağmen müsabakadan 14 sayılık avantajla 64-50 galip ayrıldı.

Seri 1-1’e geldi..

Fenerbahçe galibiyetiyle sona eren HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçıyla birlikte derbide seri 1-1 olurken; finale adını yazdıracak takımı üçüncü karşılaşma belirleyecek. 2 galibiyete ulaşacak takımın finale yükseleceği bu seriden zaferle ayrılacak takım, Gazişehir Gaziantep’le zorlu bir final serisine çıkacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.