yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2745
EURO
34,7721
ALTIN
2.381,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

KAYTAZDERE’DEN GEBZE’YE SEFER BAŞLADI

KAYTAZDERE’DEN GEBZE’YE SEFER BAŞLADI
06.02.2023 17:00
0
A+
A-

Kaytazdere Belediyesi halkın ihtiyacı doğrultusunda gelen tüm talepleri karşılamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Belediye başkanı son olarak Hat 700’ün beldedeki vatandaşların kullanımını sağlayabilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile görüşmelerde bulundu. Bu kapsamda Hat 700 belediye otobüsü güzergahına Kaytazdere de eklenmiş oldu. Kaytazdere Belediyesi halkın ihtiyacı doğrultusunda gelen tüm talepleri karşılamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Belediye başkanı son olarak Hat 700’ün beldedeki vatandaşların kullanımını sağlayabilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile görüşmelerde bulundu. Bu kapsamda Hat 700 belediye otobüsü güzergahına Kaytazdere de eklenmiş oldu.

‘KAYTAZDERE’DEN YOLCU ALABİLECEK’..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Gölcük’ten kalkan Hat 700 belediye otobüsü, Karamürsel, Kaytazdere ve Altınova ilçesi olmak üzere Osmangazi Köprüsü üzerinden hareket edecek. Gölcük- Gebze arası çalışan Hat 700 otobüsü,  Kaytazdere ve Altınova’dan 38 TL, indirimli biletin 25 TL, otobüste kesilen biletin ise 41 TL olduğunu açıkladı. Gölcük Otogar kalkışlı Altınova üzerinden Osmangazi Köprüsü’nü kullanacak olan Hat 700 belediye otobüsü artık Kaytazdere’den de yolcu alabilecek. Müjdeyi Başkan Ali Kangal sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Belde halkına yeni hizmeti duyuran Başkan Kangal, duyurusunda şu ifadelere yer verdi: “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Gölcük, Karamürsel, Yalova Altınova ve Gebze güzergahında hizmet veren Hat 700 otobüsü Kaytazdere’den 4 Şubat 2023 Cumartesi gününden itibaren yolcu almaya başladı. Halkımızın yoğun talebiyle 06/01/2021 tarihinde aldığımız meclis kararımız doğrultusunda; uzun uğraşlarımız sonucunda Hat 700 beldemizden yolcu almaya başlıyor. Halkımızın Osmangazi Köprüsü’nü kullanarak Gebze’ye ulaşımı kolaylaşacak. Bu hizmetin hayata geçirilmesinde katkı sağlayan Altınova İlçe Trafik Komisyonu’na, İl Trafik Komisyonu’na, eski ilimiz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve ekibine beldemize sağladığı bu güzel hizmetten dolayı şahsım ve belde halkım adına teşekkür ediyorum. Halkımıza hayırlı olsun.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.