yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
24°C
Yalova
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
28°C

KAYMAKAM ALİ ADA’YA ZİYARET  

KAYMAKAM ALİ ADA’YA ZİYARET   
20.09.2024 17:45
0
A+
A-

YALOVA RİZELİLER DERNEĞİ’NDEN KAYMAKAM ALİ ADA’YA ZİYARET

  • Yalova Rizeliler Derneği Başkanı Himmet Bakırcı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada’yı ziyaret ederek, Rizeli vatandaşların ihtiyaçları ve sosyal projeler üzerine görüşmelerde bulundu.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Rizeliler Derneği Başkanı Himmet Bakırcı ve yönetim kurulu üyeleri, Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada’yı ziyaret etti. Dernek üyeleri, Rizelilerin kültürel değerlerini yaşatma ve toplumsal dayanışmayı artırma konusundaki hedeflerini paylaşarak, Kaymakam Ada’ya derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Ziyarette, Yalova ve çevresindeki Rizeli vatandaşların ihtiyaçları, sosyal projeler ve işbirliği olanakları üzerinde duruldu. Kaymakam Ada, derneğin çalışmalarını takdir ederek, yerel yönetim olarak her zaman destek olacaklarını belirtti. Başkan Bakırcı ise, dernek olarak toplumsal dayanışmayı güçlendirmek ve Rizeli hemşehrilerinin sorunlarına çözüm üretmek amacıyla çalıştıklarını vurguladı. Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişinin ardından samimi bir ortamda sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.