yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

KAYBEDEN YANACAK!

KAYBEDEN YANACAK!
02.03.2022 16:10
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta şampiyonluk potasını yakından ilgilendiren müsabakada Yalovaspor, Bigaspor deplasmanına çıkacak. Geçen hafta Gönen Belediyespor engelini Kerem Yaşa’nın ayağından bulduğu tek golle 1-0’lık skorla aşan Yeşil-Kırmızılı takımımız, Burhaniye Belediyespor’la son dakikada yediği gol ile 1-1 berabere kalıp zirve yarışında ağır yara alan Bigaspor’a son darbeyi vurmak istiyor.

 

6 Mart’ta oynanacak..

Bigaspor ile Yalovaspor arasında 6 Mart Pazar günü Çanakkale Biga İlyas Bayram Stadyumu’nda oynanacak mücadele saatler 14.00’ü gösterdiğinde start alacak. Bu kapışma öncesinde Yeşil-Kırmızılı takımımız, 31 puanla zirvenin 3 puan gerisinde ve ikinci sırada bulunuyor. 27 puandaki Bigaspor ise üçüncü sırada yer alıyor.

 

Kaybeden yanacak..

Pazar günkü zorlu müsabaka iki takım için de büyük önem taşıyor. Yalovaspor, rakibine göre zirve yarışında daha avantajlı ve İbrahim Baş’ın öğrencileri, Çanakkale’de rakibini devirdiği takdirde Bigaspor, şampiyonluğa tamamen havlu atacak. Olası bir Bigaspor galibiyeti ise Çanakkale ekibini tekrar yarışın içine dahil edecek. Ancak lider Ayvalıkgücü’nün Yalovaspor’un 3 puan önünde avantajlı durumda olması, ibreyi 14.haftada Balıkesir temsilcisinden yana gösteriyor.

 

Yalovaspor’un kulağı Balıkesir’de olacak..

Öte yandan Yalovaspor, Bigaspor deplasmanında oynayacağı zorlu karşılaşmanın yanı sıra bir kulağı da Balıkesir’de olacak. Grupta son sırada bulunan bir başka Yalova takımı Kadıköyspor, 14.haftada Ayvalıkgücü Belediyespor’a konuk olacak. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan ve neredeyse küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Kırmızı-Siyahlılar, Balıkesir’de lidere karşı onur mücadelesi verecek. Kadıköy’ün Ayvalıkgücü’nden puan ya da puanlar alması hem Yalovaspor hem de Bigaspor’un işine gelecek. Ancak Balıkesir temsilcisinin Kadıköyspor’u yenmesi durumunda Ayvalıkgücü, son 4 haftaya çok büyük bir avantajla girmiş olacak.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.