yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

KATFA-DER’İN KONUĞU ÖZYILMAZ OLDU

KATFA-DER’İN KONUĞU ÖZYILMAZ OLDU
07.03.2024 15:01
0
A+
A-

KATILIMCILAR, SOSYAL YARDIMLAŞMAYLA İLGİLİ BİLGİLER ALDI

  • Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği (KATFA-DER) tarafından düzenlenen ‘Farkındalığımızı Arttırıyoruz’ programı devam ediyor. Derneğin bu haftaki konuğu Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Muhammed Edib Özyılmaz oldu.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği (KATFA-DER) tarafından düzenlenen ‘Farkındalığımızı Arttırıyoruz’ programının bu haftaki konuğu Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Muhammed Edib Özyılmaz oldu. Müdür Özyılmaz, yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler vererek merak edilen soruları cevaplandırdı. Müdür Özyılmaz, vakfın bünyesinde oluşturulan sosyal marketten evde verilen hizmetlere kadar birçok konuda bilgiler verdi. 60 yaşını dolduran 5667,37 TL’nin altında kişi başı geliri olan herkesin yardımlardan faydalanabileceğini belirtti.

KATILIMCILAR FİTRELERİNİ VAKFA BAĞIŞLAMA KARARI ALDI

Programla ilgili konuşan Dernek Başkanı Nurten Anıl, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın çalışma ve faaliyetleri hakkında oldukça ayrıntılı bilgiye sahip olduk. Müdür beyin özellikle belirttiği bir şeye dikkat çekmek isterim ki bizler yapacağımız yardımlar konusunda bazı hatalar yapabiliyoruz. Herkesin ihtiyaçlarının farklı olduğunu, herkesin ihtiyacı doğrultusunda bu konuyu hassasiyetle çözdüklerini ifade etti. Önümüzdeki hafta Ramazan ayına gireceğiz, bizler de aldığımız karar doğrultusunda salonda bulunan herkesle birlikte, burada yaklaşık 50’ye yakın insan var. Fitre ve zekatlarımızı vakfa verme kararını aldık. Onların en doğru şekilde uygun görülen kişilere ayrıntısına dikkat ederek ulaştırılacağına eminiz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.