yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

KARİYER MERKEZLERİ ÇALIŞTAYI YAPILDI

KARİYER MERKEZLERİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
05.12.2023 18:16
0
A+
A-
  • Bursa’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kariyer Merkezleri Çalıştayı’na Yalova Üniversitesi temsilcileri de katıldı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Bursa Teknik Üniversitesi Kariyer Gelişimi ve Uygulama Merkezi ile Bursa Sanayi ve Ticaret Odası iş birliği ile düzenlenen Kariyer Merkezleri Çalıştayı’na, Yalova Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yasin Galip Gençer ve Kariyer Merkezi’nde görevli Ögr. Gör. Dr. Sevim Gezegen Ünlü katıldı. Çalıştayda genel olarak kariyer merkezlerinin güncel uygulamaları, karşılaştıkları sorunlar ve çözümleri tartışıldı. Bursa Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı etkinlikte Yalova Üniversitesi de temsil edildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.